Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ;

Τώρα που είδαμε καθαρά τον εχθρό, η ώρα κοντεύει… Το μεγάλο ΟΧΙ θα το πούμε όλοι μαζί αποτινάσσοντας ταμπέλες, μικροκομματικά και άλλα παιχνίδια, μαύρη προπαγάνδα και ΜΜΕ… Το μυαλό γελιέται ,αλλά η καρδιά ποτέ! Την ξέρουμε όλοι βαθιά μέσα μας την

αλήθεια! Το ξέρουμε ότι το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα μας κατέστρεψε… Το ξέρουμε πως ούτε οι εκλογές, ούτε η όποια «λύση» προκύψει από το καθεστώς μας σώζει. Μόνο η ανατροπή και το ξερίζωμα του από εμάς τους ίδιους θα σημάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Ελλάδα!

Φυσικά θα κρατήσουν ως το τέλος τον υποκριτικό και προδοτικό λόγο, που αγγίζει το θυμικό, χωρίς να προτείνει λύσεις, που να απαντάνε στην κοινή λογική. Θέλουν να μας κρατάνε διχασμένους , έρμαια της ηττοπάθειας, της σύγχυσης,του ενδοτισμού, της ευτέλειας, του φόβου, που καλλιεργούν με κάθε τρόπο, για να μην κατανοήσουμε τη δύναμή μας, για να σερνόμαστε στα κομματικά τους «μαγαζιά», ζητώντας έλεος.


Εδώ που φτάσαμε -το ξέρουν δα-θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το καθεστώς, για να μη μπούνε στη φυλακή. Ναι, όλοι τους προτιμούν να μας πεθάνουν, παρά να βγουν στο φως οι πομπές τους και τα ιταμά συμφέροντα που υπηρετούν. Το δυστύχημα είναι ότι ούτε ένας από αυτούς δεν έχει την αξιοπρέπεια και την εξυπνάδα να βγει και να πει όλη την αλήθεια, αν και είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι τελειώνουν! Ο λαός θα αναγόρευε ήρωα και τον πιο απεχθή από δαύτους ,αν έλυνε τη σιωπή του και ομολογούσε έστω μια αλήθεια.

Αν δε γυρίσουμε την πλάτη σε όλους, και αν δε δούμε ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.

Καλώς ή κακώς δε χωράνε πια μεσοβέζικες λύσεις κι ούτε υπάρχουν τέτοιες. Μόνο η μετωπική σύγκρουση με όλο το καθεστώς, τους παρατρεχάμενούς του και φυσικά με τον ευρωφασισμό τους μας σώζει. 

Η δημιουργία ενός ενωτικού λαικού απελευθερωτικού μετώπου δημοκρατικών δυνάμεων είναι πια θέμα επιβίωσης του λαού μας με όρους φυσικούς ή εθνικούς-όπως κι αν κάποιος το δει. Καιρός να προσπεράσουμε «άρρωστες» και διαχωριστικές λογικές και να γίνουμε μια ψυχή κι ένα «σώμα». Εδώ που φτάσαμε, δε χωράει πια αναβολή. Ο ρόλος όλων τους αποδείχτηκε στην πράξη… Λεηλατούν τις ζωές μας, λεηλατούν την ελπίδα ,ποδοπατάνε τα νιάτα και σκορπάνε μόνο θάνατο. Ποιος άλλος μπορεί να τους σταματήσει από τον ενωμένο κι αποφασισμένο λαό; Επιτέλους ,ας καταλάβουμε τη δύναμή μας, την αναγκαιότητα να κάνουμε δυνατά όσα μέχρι χθες μας έκαναν να θεωρούμε αδύνατα!

Έχουμε μέσα μας τη δύναμη και το σθένος να υπερβούμε εαυτούς και θα το κάνουμε, πριν χαθούμε, ως γνήσιοι Έλληνες! Είναι πια θέμα ζωής ή θανάτου η υπεράσπιση της πατρίδας και της ζωής μας. Ο δρόμος του χρέους και της ευθύνης «ανοίγει» πια για όλους μας, και θα είμαστε παρόντες!

Ένα μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου