Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!!


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη*

"Πίνουν γκαζόζας και θραύουν τας φιάλας επί των μαρμάρων και ουρούν συστηματικά επί της Ακροπόλεως. Προτιμούν τα Προπύλαια και τον Παρθενώνα"...κατήγγειλε τον Αύγουστο του 1941 ο τότε έφορος της Ακρόπολης, Γιάννης Μηλιάδης.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται! 
Τότε φορούσαν την στρατιωτική στολή των Ναζί! 
Τώρα φοράνε το κουστουμάκι του δανειστή! 
Ο κήπος με τις αυταπάτες μας, ξεράθηκε πια. 
Καιρός ν΄αφυπνιστούμε.
Μην τους παρακαλάμε για κατανόηση. 
Δεν τους ενδιαφέρει να κατανοήσουν!
Οι τοκογλύφοι δεν βλέπουν, αυτό που δε θέλουν να δουν και δεν καταλαβαίνουν παρά μονάχα αυτό που τους συμφέρει να καταλάβουν. 
Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο κι ας μην τους αντιμετωπίζουμε σαναυστηρούς ”γονείς” που μας εκπαιδεύουν τάχα για να διορθώσουμε τον ”ελαττωματικό” μας χαρακτήρα. 
Δείτε λιγάκι γύρω σας. 
Στάχτη κι ερείπια,2εκ. άνεργοι, 30% ανεργία, που θα επιστρέψει λένε οι ειδικοί στα επίπεδα του 2009, αν θα παρουσιάζει η οικονομία μας σταθερή ανάπτυξη επί 20 συνεχή χρόνια!!! 
Δηλαδή, πότε λέτε;

Εχουμε 4.000 αυτοκτονίες, χιλιάδες νέοι επιστήμονες εκπατρισμένοι, 7.000 συνάνθρωποι φυλακισμένοι για χρέη στο δημόσιο, τα σπίτια μας έτοιμα να βγούνε στο σφυρί, απελπισία κι αδιέξοδο, παιδεία, υγεία, ασφαλιστικά ταμεία υπό διάλυση. 
Αυτά κατάφερε η μέχρι σήμερα Τροϊκανομνημονιακή μέριμνα. 
Γιατί επιθυμούμε και παραπέρα συμμόρφωση; 
Μάλλον το DNA μας θα εμπεριέχει τα γονίδια του σαδομαζοχισμού και της δουλικότητας. 
Αλλιώς δεν εξηγείται.
Εδώ που φτάσαμε, δε χωράνε πια παρακάλια και μάταιη χρονοβόρα προσμονή. 
Ας τους ξεφορτωθούμε σε πρώτη ευκαιρία αν θέλουμε να επιβιώσουμε και ας καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της χώρας μας. 
Διαφορετικά οι μελλούμενες γενιές, θα΄ναι υποτακτικοί και υπηρετικό προσωπικό των προσφιλών δανειστών-εταίρων, που θα διοικούν το Προτεκτοράτο Ελλάδα, ως Ειδική Οικονομική Ζώνη της Ε.Ε, εάν αυτή θα υπάρχει ακόμη.




* Ο Κώστας Παντελάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου