Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η.Π.Α.: Thank you Mr. Pangalos!


Πολύτιμες υπηρεσίες πρόσφερε ακόμα μια φορά στους Αμερικανούς ο γνωστός φιλοατλαντιστής, Θεόδωρος Πάγκαλος. Το State Department έσπευσε αμέσως να εκμεταλλευτεί τις δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων των Αμερικανών στην Ελλάδα και συμψήφισε τις παρακολουθήσεις.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι «η Ελλάδα κατασκόπευε δύο αμερικανούς πρέσβεις», καθώς και για το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού ότι «οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τους Έλληνες», η Τζένιφερ Ψάκι απάντησε ως εξής: 

«Δεν έχω κανένα συγκεκριμένο σχόλιο, εκτός από το να πω ότι έχουμε συνεχή διάλογο με την Ελλάδα για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας για τη συλλογή πληροφοριών. Βέβαια, αυτό θα συνεχιστεί. Όπως γνωρίζετε, τώρα έχουμε μια αναθεώρηση που είναι σε εξέλιξη, όπου θα δούμε όλα αυτά τα ζητήματα».
Μάλιστα σε νέες δηλώσεις του ο Πάγκαλος «αναρωτήθηκε» γιατί η Ελλάδα να είναι πάντα το θύμα και γιατί να πάρουμε το μέρος των Γερμανών. 
Η Ελλάδα οφείλει να πάρει το μέρος των συμφερόντων της είναι η απάντηση στον εξυπνοφανή πολιτικό και όχι να «προσκυνάει» την «αστερόεσσα», η οποία αποτελεί προπύργιο των παγκοσμιοποιητών και έχει καθηλώσει τόσα χρόνια την Ελλάδα σε μονόπλευρη εξάρτηση.


pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου