Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

"Αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις απιθανότητες, είναι ικανοί να σε πείσουν να διαπράξεις φρικαλεότητες." (Βολταίρος)

κωστας παντελακηςΤου Κώστα Παντελάκη*


Το κράτος – οπερέττα των Κοντομηνάδων και Φιλιπίδηδων είναι χίλιες φορές πιό γελοίο απο τα παπαδοπαίδια με τους τορπιλοσωλήνες.
Είναι η μήτρα που γεννά αυτά τα εκτρώματα.
Κρατος και Παρακρατος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό της τρομοκρατίας .
Απαγωγές καθ´εκάστην, τρομοκράτες τύπου FARC, αντί για Αργεντινή μας βλέπω κάπου μεταξύ Κολομβίας και Νικαράγουας.
Πάντως Τρίτο Κόσμο, σίγουρα.
Ο δολοφόνος Ξηρός ξανακάνει "αντίσταση",με λέξεις κλειδιά από την επιστολή του, δωσίλογοι, νταχάου, Δ΄ραιχ, φασισμός, τρόικα...

Οι ερμοι οι σύντροφοι...που περιμεναν να ακούσουν για βάσεις του θανάτου, ιμπεριαλισμό, φονιάδες των λαών , για δολάρια της FED…
Σε έκτακτες στιγμές όταν οι κοινωνίες και τα έθνη βρίσκονται σε προετοιμασία να πάρουν μεγάλα ρίσκα και να παίξουν τα ρέστα τους ,επειδή αν δεν γίνει αλλιώς θα ακολουθήσει έκρηξη , ποτέ δεν έχει καταγραφεί στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά η προτέρα αναλυτική κοστολόγηση και διεξοδικός σχεδιασμός της όλης διαδικασίας.
Ότι είναι να συμβεί λαμβάνει χώρα σε καθαρά αιτιοκρατικά πλαίσια, ως εκπληρούμενη νομοτέλεια.
"Θρησκεία"μας είναι να περνάμε καλά με μεταβιβαζόμενο κόστος και θυσίες στις επόμενες γενιές.
Τα κόμματα, από αριστερά μέχρι δεξιά, είναι οι θεματοφύλακες της "θρησκείας" μας.
Στις εκλογές αναζητούμε και αναδεικνύουμε τους θεματοφύλακες που θα γαργαλίσουν ομορφότερα τα αυτιά μας.
Για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας πρέπει να αλλάξει και σχεδον ΟΛΟ το πολιτικό προσωπικό που είχε επιλέξει τις πολιτικές αυτές των οποίων τα αποτελέσματα βιώνουμε τώρα, πρέπει επίσης να αλλάξει και η νοοτροπία των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών πάσης φύσεως.
Η δικαιοσύνη θα μπορούσε να κινηθεί γρηγορότερα αν το πολιτικό κατεστημένο παρείχε αμέριστη βοήθεια, αυτό όμως ταυτόχρονα θα το οδηγούσε σε "Ξαφνικό Θάνατο" λόγω των αποκαλύψεων.



* Ο Κώστας Παντελάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου