Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μπαλτάκος νούμερο 2 και η κυβέρνηση σφυρίζει κλέφτικα...Ο Τόνι ο ψυχάκιας, ο Μπουμπούκος, ο Αθανασίου ,οι διεφθαρμένοι δικαστικοί και οι αδιάφθοροι που τιμωρούνται....!!!!




Ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη για τα μάτια του Μπουμπούκου, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου προφανώς κατ' εντολή της εκτελεστικής εξουσίας.Εκτός από την παρέμβαση στην υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, η κατά τα άλλα αδιάφθορη δικαιοσύνη τιμωρεί τους δικαστικούς που δεν υποκύπτουν στα αμαρτωλά τους αιτήματα για κατευθυνόμενες δικαστικές αποφάσεις. 


Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.







Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ελένη Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς- την παρέμβαση και τις πιέσεις του προέδρου του Αρείου Πάγου ώστε να μειώσει τη χρηματική ποινή ειδάλλως θα τιμωρούνταν με. πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου δεν θα προαγόταν.

Σύμφωνα με την αναφορά-σοκ της προέδρου του δικαστηρίου η οποία εστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1605/24-04-2014, και κοινοποιήθηκε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η καταγγέλλουσα δικαστικός τονίζει ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές για πρόωρο τερματισμό της πορείας της στο δικαστικό σώμα. 

 Η κ. Γεωργίτση σεβόμενη τον εαυτό της και το λειτούργημα της ,δεν δέχτηκε την παρέμβαση στην αμερόλυπτη κρίση της Δικαιοσύνης, ακόμα και μετά από τις απειλές που δέχθηκε.

Η πρώτη συνέπεια για την αδιάφθορη δικαστικό είναι η μή προαγωγή της κατά τις πρόσφατες κρίσεις και ο πόλεμος συνεχίζεται.
Ντροπή σας αληταράδες...ξεφτιλίζεται το δικαστικό σώμα αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου