Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου
«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου», δήλωσε σήμερα Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις. «Αυτό που λέμε είναι ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που μπορεί να γίνει», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, τασσόμενος όμως κατά της διακοπής της πανεπιστημιακής λειτουργίας.
Για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ είπε ότι η θέση του ήταν ολόσωστη και ότι η απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ήταν η καλύτερη δυνατή. Τόνισε δε ότι στη δική του πορεία είδε να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε χθες με έναν κορυφαίο υπουργό (σ.σ Αργύρης Ντινόπουλος).
Ο κ. Λοβερδος είπε ότι από ‘δω και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι.»

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη χώρα μας στις πιο δύσκολες περιστάσεις, στις ευρωεκλογές υπήρξε ένας καινούριος συσχετισμός δυνάμεων, η απόφαση των πολιτών είναι να δεχτεί τις πολιτικές δυνάμεις που διασφαλίζουν την σταθερότητα για να γυρίσουμε σελίδα και πρέπει να γυρίσουμε αυτή τη σελίδα» επισήμανε Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχετικά άρθρα
  • ΧΑ: Γιατί ισχυροποιείται το ανοδικό σενάριο

    Νέα δεδομένα προκαλούν αισιοδοξία στους αναλυτές. Τα «ορόσημα» και οι κίνδυνοι για την αγορά. Κινητικότητα στον τραπεζικό κλάδο και... νέα ορόσημα. Μπαίνουν στο «παιχνίδι» και τα mid caps. Τα στατιστικά της εβδομάδας.
  • Στρατηγική «δύο σταδίων» χαράζει η κυβέρνηση

    Ποιο το σχέδιο στο οποίο έχουν καταλήξει Σαμαράς και Βενιζέλος. Τι θα κάνουν με τις δεσμεύσεις προς την τρόικα. Τα επόμενα βήματά τους ενόψει του "καυτού" φθινοπώρου. Οι σκέψεις για την προεδρική εκλογή και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
  • Ελλάδα-Κίνα: Μεγάλα σχέδια σε τέσσερις άξονες

    Πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει η «πύλη» της Κίνας προς την Ευρώπη. Στο επίκεντρο των επαφών Σαμαρά - Λι Κετσιάνγκ βασικές υποδομές. Η στρατηγική και τα αγκάθια. Στην Κρήτη ολοκληρώνεται η επίσκεψη του κινέζου πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου