Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.

ΣΚΥΛΟΣ
Του Κώστα Παντελάκη
 
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Η χώρα πρέπει να αντιμετωπίζεται ενιαία ανεξάρτητα από το ποιος θα κυβερνά. Την Ελλάδα εκπροσωπεί και όχι το κόμμα του ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν, κάτω από ένα καθεστώς ανοιχτής τρομοκρατίας, φόβου και ωμών εκβιασμών… ή θα κάνετε αυτό που θέλουμε εμείς ή θα σας λιώσουμε, θα σταματήσουμε την χρηματοδότηση και θα σας αφήσουμε να πεθάνετε από την πείνα. Το μήνυμα που στέλνουν και προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με ύφος επικυρίαρχου της λένε ότι ” δεν μας αρκούν οι έως σήμερα διολισθήσεις και κυβιστήσεις προς το -ρεαλισμό-.
Ούτε οι όρκοι πίστης για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς μέ συνέχιση των πολιτικών λιτότητας. Απαιτούμε πλήρη ευθυγράμμιση λόγων και έργων”.


Και όπως προκύπτει από παρεμβάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -συνεντεύξεις του μεν Ν. Παππά στην ιταλική εφημερίδα LaStampa όπου και διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να καταφύγουν σε μονομερείς αποφάσεις και του Α. Μητρόπουλου στον RealFM όπου, χωρίς περιστροφές, μίλησε για παράταση του μνημονίου από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… το μήνυμα ελήφθη.
Άμεση προτεραιότητα είναι η συγκρότηση προγράμματος δράσης, για την έξοδο από την κρίση σε φιλολαϊκή κατεύθυνση, γεγονός που προϋποθέτει ριζοσπαστικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία από  μπλοκ τών πολιτικών δυνάμεων που θα τις προωθήσει και θα τις υπερασπιστεί σε συμμαχία με τούς Έλληνες πολίτες.
Όταν προσφεύγεις στον ψυχισμό του ψηφοφόρου, δεν μπορείς να ελέγξεις την αντίδρασή του και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι οδυνηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου