Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογή προέδρου και μετά εκλογές πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη

"Αηδία και οργή" για τις χθεσινές εξελίξεις

Για "γκανγκστερικές μεθόδους" που χρησιμοποιούνται προκειμένου να διακοπεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν αηδία και οργή.
"Δεν είναι αυτή η Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα της μιζέριας, της δωροδοκίας, της αθλιότητας...Τους αδικεί τους Έλληνες αυτή η εικόνα. Και αδικεί και τους πολιτικούς", δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, σχολιάζοντας τις χθεσινές καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

"Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους το ταχύτερο δυνατόν", τόνισε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, προσθέτοντας ότι "αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας σε αυτά που κατήγγειλε ο κ. Χαϊκάλης, θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι με ιδιώνυμο. Εάν όμως αποκαλυφθεί άλλη μια ιστορία «Κωνσταντόπουλου-κουμπαρά», «Facebook-Ξουλίδου»...τότε επίσης θα πρέπει να βρεθεί τιμωρία για εκείνους που σπέρνουν τέτοιου είδους ειδήσεις, οι οποίες προκαλούν αηδία στον ελληνικό λαό".
Η πρώην υπουργός σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως οι βουλευτές πρέπει "να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας και να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία εκλογών".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου