Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

2216757
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Στο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος περιέγραψε την θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος και εξήγησε για ποιο λόγο η χώρα δεν πρόκειται να αποτινάξει τα δεσμά των δανειστών με ενδεχόμενη επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία.

«Ζούμε μια τεράστια κρίση, μια άνευ προηγουμένου λεηλασία του δημόσιου πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας» λέει στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και τονίζει ότι η «Μέρκελ, οι δανειστές, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι με όπλο τις πολιτικές λιτότητας έχουν επιβάλλει μια πολιτική που οδηγεί στην καταστροφή. Αντί για τους υπουργούς διοικούν οι επίτροποι» λέει χαρακτηριστικά.


Προτεραιότητα των ΑΝ.ΕΛ. είναι η αποκατάσταση των αδικιών και ο φραγμός στην ανθρωπιστική κρίση καθώς όπως λέει ο κ. Καμμένος «Η μισή Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της φτώχειας, δεν μπορεί ο κόσμος να ανταποκριθεί, οι έλληνες ζουν από τις συντάξεις».

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία τον χερσαίο και στον υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας που μπαίνουν – όπως είπε- ως εγγυήσεις σε δανειακές συμβάσεις στο Αγγλικό δίκαιο, αλλά και στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων «που δεσμεύεται σε εξευτελιστικές τιμές».

Η πορεία αυτή πρέπει να σταματήσει τώρα, τονίζει ο Πάνος Καμμένος και διευκρινίζει ότι οι ΑΝ.ΕΛ «δεν φοβόμαστε και δεν εξαγοραζόμαστε».

Με απόλυτη σιγουριά ο κ. Καμμένος ζητά να επανέλθει η εθνική κυριαρχία και η δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην αποκατάσταση των φορολογικών αδικιών και υποσχέθηκε – μεταξύ άλλων - ρυθμίσεις οφειλών σε 200 και 300 δόσεις, σεισάχθεια για τα χρέη και φορολογική ενημερότητα στις επιχειρήσεις προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν.

Έκλεισε το διάγγελμά του με το σύνθημα: «Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε το αναγκαίο καλό» και πρόσθεσε με νόημα: «Διασφαλίζουμε το όνομα Μακεδονία και τη Θράκη μας».

Δείτε το τηλεοπτικό μήνυμα του Πάνου Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου