Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Λα'ι'νιώτης: ''Κοινός εχθρός όλων των Ελλήνων το σάπιο πολιτικό σύστημα''


Του Γιάννη Λαϊνιώτη *, 

«Ωραίο το παραμύθι περί των δύο άκρων που προσπαθεί απεγνωσμένα να λανσάρει εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία, που «συγκυβερνά» με το ΠΑΣΟΚ εκτελώντας ασμένως τις εντολές της τρόικας, αλλά δεν έχει δράκο. Και, κυρίως, δεν πιάνει.


Την περιβόητη και γελοία αυτή θεωρία προσπάθησε να φέρει πρόσφατα στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα ο δοτός βουλευτής και συνεργάτης του δήθεν πρωθυπουργού, προφανώς με την πλήρη εξουσιοδότησή του. Ο σκοπός, ένας και μοναδικός: να ρίξει στάχτες στα μάτια των απεγνωσμένων πολιτών, να τους διχάσει, και να τους βάλει σε μια ατέρμονη διαμάχη, καταστροφική για όλους και για την πατρίδα μας.
Αλλά ο δοκιμαζόμενος από τη σκληρή μνημονιακή πολιτική ελληνικός λαός δεν «τσιμπάει» πλέον και δεν θα τους κάνει το χατίρι να μπει στο «τρυπάκι» των (δήθεν) άκρων και στο λούκι μιας εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα αντιπαράθεσης. Μόνο και μόνο για να βγουν λάδι, αλώβητοι, οι καταστροφείς του.

Ο ελληνικός λαός δεν "τσιμπάει" στη συντονισμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού, που φέρει τον τίτλο «θεωρία δύο άκρων» και αποσκοπεί στο να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, τώρα που έρχεται εκ νέου η τρόικα φέροντας κι άλλα, σκληρά, επώδυνα μέτρα.
Ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει πια ότι ο κοινός εχθρός του είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα που τον έφτασε στην απόγνωση, στη φτώχεια και στα πρόθυρα της πείνας. Και έχει καταλάβει ότι η μοναδική διέξοδός του είναι να δώσει ενωμένος και αποφασισμένος τέλος στην κατοχή της πατρίδας μας από τους ξένους νταβατζήδες και τις μαριονέτες τους.
Γι’ αυτό ακριβώς, πάντα με πατριωτισμό, ενότητα και αποφασιστικότητα, θα δώσει την απάντηση που πρέπει στις ορντινάτσες των ξένων νταβατζήδων, σύντομα. Πολύ σύντομα…».




* Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου