Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ;

Σήμερα και την Τετάρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει στην Ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον.

ΟΚ. Και η είδηση μεταδίδεται έτσι απλά.

Δηλαδή σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας που μπορεί να κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά έκανε ορισμένους περίεργους τύπους να βγάλουν αμύθητα ποσά, πηγαίνει στο ίδρυμα Κλίντον.

Δηλαδη, δεν εντυπωσιάζεται κανένας από τους αγαπητούς δημοσιογράφους, ότι ο γαμπρός της κυρίας Κλίντον σχεδόν πενταπλασίασε τα χρήματα του “παίζοντας” Ελληνικά ομόλογα που πωλήθηκαν ως σκραπ και επαναγοράστηκαν σε …ονειρικές τιμές, με κυβερνητική απόφαση.

Δηλαδή σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση πως ο “γαμπρός” είχε τέτοια έμπνευση, που όταν όλοι πέταγαν στα σκουπίδια τα ομόλογα, αυτός μάζευε…


…και τέλος, δεν εντυπωσιάζεται κανείς από το γεγονός ότι ο “γαμπρός” δεν έβγαλε λεφτά πουλώντας στην ελεύθερη αγορά, αλλά στα σίγουρα, με κυβερνητική απόφαση που προφανώς μάντεψε.

Στον καπιταλισμό σύντροφοι, όπου οι τράπεζες δίνουν 4% ετήσιο επιτόκιο στις καταθέσεις, το να βγάλεις 500% σε λίγους μήνες, δεν είναι “εντυπωσιακό”. Είναι ληστεία. Μα κάποτε θα αποκαλυφθεί.



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου