Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφίες του Κασιδιάρη να χαιρετά ναζιστικά και να κρατά όπλο

Φωτογραφίες του Κασιδιάρη να χαιρετά ναζιστικά και να κρατά όπλο

Αποκαλυπτικά στοιχεία από την έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των Κασιδιάρη, Λαγού και Μιχαλολιάκου - Φωτογραφίες με μέλη της ΧΑ να χαιρετούν ναζιστικά - Είχαν «φακελώσει» αστυνομικούς και πρόσωπα από το Facebook, με το χαρακτηρισμό «βρωμιάρηδες»

Νέα στοιχεία-«φωτιά», που «μαρτυρούν» το ναζιστικό ιδεώδες των μελών της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, που βρίσκεται προφυλακισμένος, όπως επίσης και του προφυλακισμένου γραμματέα του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ. Φέρνουν στο φως μεγάλο οπλοστάσιο της «εγκληματικής οργάνωσης», το οποίο μέλη της και βουλευτής της χρησιμοποιούν -όπως προκύπτει- για να εκπαιδευτούν. 

Ακόμη, στα στοιχεία που εντοπίστηκαν και τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια των ανακριτριών, εμπεριέχονται φωτογραφίες παιδιών που προσηλυτίζονται στη Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμη και φωτογραφίες ναζιστών.

Χαρακτηριστικό είναι έγγραφο που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «κατάταξη ομάδων ωραιότητας». Στο εν λόγω έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρονται στοιχεία για μαύρους σε Ευρώπη και Αμερική.

Αίσθηση όμως προκαλούν τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Πρόκειται για φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής που εκπαιδεύονται σε εσωτερικό χώρο, στελέχη της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά. 

Ακόμη, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή εντοπίστηκαν σκαναρισμένες ταυτότητες αστυνομικών, όπως επίσης και φάκελος με ονόματα προσώπων από το Facebook. Ο συγκεκριμένος φάκελος έφερε τον τίτλο «βρωμιάρηδες».


















































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου