Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Η μετωπική Καμμένου-Μηταράκη

ΒΙΝΤΕΟ-Η μετωπική Καμμένου-Μηταράκη

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νότη Μηταράκη με αφορμή το αίτημα για άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά τις σαφείς αιχμές που άφησε ο κ. Καμμένος για τις σχέσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με εταιρεία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε σε όλους όσοι ζητούν την ποινική του δίωξη για την υπόθεση του Χρήστου Πάχτα και πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας έγγραφα για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.
«Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε έλεγε ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας. Επιβάλλεται φίμωση με εντολή Τρόικας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ζήτησε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το αίτημα για άρση της ασυλίας του, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση για αδίκημα λόγου, αποτελεί τιμή για τους ΑΝΕΛ ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη δίωξη του.
Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε δημοσίευμα το οποίο εμπλέκει τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στην υπόθεση της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική καταγγέλλοντας την προϋπηρεσία του κ. Μηταράκη.
Ο Νότης Μηταράκης απάντησε στις καταγγελίες του κ. Καμμένου ξεκαθαρίζοντας πως εργαζόταν στην συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία ωστόσο δεν είχε την παραμικρή σχέση με την εν λόγω εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική. «Δεν έχω καμία αρμοδιότητα για της εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική» είπε.
Τον λόγο ξαναπήρε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος έριξε τους τόνους, ενώ αμέσως μετά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, ανακοίνωσε την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του να καταψηφίσει την άρση της ασυλίας του κ. Καμμένου παρά την αντίθετη βούληση του ιδίου.
Δείτε τα βίντεο.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου