Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟ ΣΟΚ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ Kapa Research ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗΣ

vouli-gallop 

Νέο «ψυχρό ντους» για τα κόμματα της συγκυβέρνησης των υποταγμένων γερμανόφιλων πολιτικών είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη διάθεση μας καθημερινά και προέρχονται από ανώνυμες πηγές  μέσα από «συστημικές» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τα διάφορα διασταυρωμένα μηνύματα συγκρινόμενα με τις τάσεις και τις διαρροές που έχουν κυριολεκτικά πνίξει τα δημοσιογραφικά αλλά και κομματικά γραφεία, δημιουργούν εξαιρετικά δυσάρεστο κλίμα στους κυβερνώντες και απόλυτη δυστυχία.

«Στα δικά μας ποσοστά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συγκεντρώνει ακριβώς 10,7%. Το ΠΑΣΟΚ 2,3% για τις εθνικές εκλογές. Για τις ευρωεκλογές τα ποσοστά των συγκεκριμένων κομμάτων είναι ακόμα πιο δυσμενή», μας ανέφεραν με σύντομο μήνυμα φίλοι αναγνώστες που υπογράφουν ως «ΥΠΑΛΛ.ΕΤΑΙΡ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ». Η αναφορά γίνεται για τις εθνικές εκλογές και συμπίπτει απόλυτα με όσα είχε πει(και ανακάλεσε στη συνέχεια επικαλούμενος «λάθος»)ο καθηγητής Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Επαμεινώνδας Πανάς, η επιστημονική ομάδα του οποίου προσέγγισε με ακρίβεια μοιρογνωμονίου το εκλογικό αποτέλεσμα και των πρώτων αλλά και των δεύτερων εκλογών του καλοκαιριού του 2012. Εάν τα ποσοστά αυτά επιβεβαιωθούν και δεν αλλοιωθούν στην πορεία από ανήθικα εκβιαστικά προεκλογικά διλήμματα στην παραδοσιακή δεξαμενή ψηφοφόρων ηλικιών από 60 ετώ και πάνω, τότε το πολιτικλό σύστημα καταρρέει και έρχονται τα πάνω κάτω. Οι ίδιες πηγές δεν κάνουν αναφορά για το μέγεθος των ποσοστών του Συριζα και της «Χρυσής Αυγής». Από τα συμπεράσματα προκύπτει το status ότι στις ευρωεκλογές που η ψήφος θα είναι καθαρά επιλογή διαμαρτυρίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κινηθούν σε χαμηλό βαρομετρικό χαμηλό και δεν αποκλείεται το βραδυ του Μαίου κάποιοι να παθαίνουν εγκεφαλικά και άλλοι να λιποθυμούν και να μεταφέρονται με το 166 στα νοσοκομεία. Το πιο σημαντικό στοιχείο που συνάγεται από τη συνεχή ροή πληροφοριών που έχουμε  είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και τις εθνικές αλλά και στις ευρωεκλογές, δεν μπαίνει στη Βουλή! Η δημόσια εικόνα Βενιζέλου, ο βερμπαλισμός του, η ναπολεόντεια πολιτική του φυσιογνωμία, ο αμοραλισμός του αλλά και η πολιτική του βουλιμία, θεωρούνται ανασταλτικός παράγοντας για ανάκαμψη του χειμαζόμενου ΠΑΣΟΚ που θα πάει στα τάρταρα.
Από την άλλη πλευρά, πληροφορίες υπάρχουν και για τις «παραγγελιές» της Αμερικανικής και Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Τη «δουλειά» λέγεται ότι έχει αναλάβει ο εργολάβος δημοσίων έργων και διαγωνισμών αλλά και δημοσκόπος της Κapa Research, Nτίνος Ρουτζούνης. Ο κ.Ρουτζούνης είχε γίνει γνωστός από την φιλευσπλαχνία του να παραχωρήσει την εποχή του ΠΑΣΟΚ, τότε που λαθρέποικοι είχαν καταλάβει τη Νομική, το πολυτελές κτίριο της Υπατίας(ιδιοκτησίας του)στους διωκόμενους μετανάστες. Τότε που μετά την αποχώρηση τους από εκεί είχαν αρπάξει ακόμα και κουφώματα από τους τοίχους. Ο Ρουτζούνης κατά τις ίδιες πηγές δίνει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές κάτω από 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει σαν μην υπάρχει στον εκλογικό χάρτη.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου