Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΜΙΤ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ. ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ Η ΝΔ

tourkoglou 


Απίστευτο παρασκήνιο με σοβαρά ερωτήματα για το ποιος κυβερνά τη χώρα, προκύπτουν από τις ραγδαίες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες σε πολιτικό επίπεδο. Ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο του ΤΤ, Άγγελος Φιλιππίδης, τσουβαλιάζεται μέσα σε ένα αεροπλάνο πριν από μία εβδομάδα και οδηγείται στην Ελλάδα.
Οι φήμες οργιάζουν ότι η τουρκική ΜΙΤ και οι μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με το Ελληνικό ΥΠΕΞ, έχουν «δώσει» τον «Δαιμονισμένο Άγγελο» πακέτο στην Ψωροκώσταινα με αντάλλαγμα και με «λάφυρα» την υποσχετική για βοήθεια σε άλλο θέμα. Λίγες μέρες μετά την «έκδοση» Φιλιππίδη, μόλις χθες το απόγευμα, γίνεται γνωστό ότι στου Γκύζη σε γιάφκα πίσω από το Πεδίο του Άρεως, οι αρχές ανακαλύπτουν οπλοστάσιο της αντικαθεστωτικής οργάνωσης των Κούρδων που μάχονται το παρακράτος του «Λύκου» Ερντογάν. Σε βάρος ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων φέρεται να εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για δολοφονία στην Τουρκία και για συμμετοχή στην οργάνωσης DHKP-C.
Τι έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής:

1 καλάσνικοφ
3 γεμιστήρες
1 πιστόλι 7,65
1 πιστόλι Βrowning 7,65
1 πιστόλι CZ
1 σιγαστήρας
2 υποπολυβόλα Scorpion 9mm Para
Πλήθος σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων
Ζελατοδυναμίτιδα 6 κιλών και 350 γραμμαρίων, σε μασούρια και συσκευασίες
2 χειροβομβίδες f1 πλήρεις
3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και Τουρκίας
Μπερεδάκια με το εμβλημα της DHKP-C
και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.
Το παρασκήνιο γίνεται πιο δυσώδες αφού αυτόπτες μάρτυρες στην Ευελπίδων «σκοντάφτουν» την ώρα που η αντιτρομοκρατική μετρά όπλα στη γιάφκα, σε ένα απίστευτο περιστατικό που μας διηγούνται:
«Σε μία διακοπή της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, ο Άγγελος Φιλιππίδης βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο του με τον παλιό συμμαθητή του, Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο ανακριτικό γραφείο, όπου κατέθετε ως μάρτυρας για άλλη υπόθεση.
“Μάκη γιατί με εγκαταλείψατε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί με κυνηγάει έτσι ο Βενιζέλος;” είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ στον βουλευτή σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης και ο Μάκης Βορίδης, ήταν της ίδιας σειράς κολλεγιόπαιδα στο Κολλέγιο Αθηνών.
Η στιχομυθία αυτή που έλαβε χώρα χθες έξω από τον ανακριτή έχει όμως και άλλες προεκτάσεις. Σημαίνει ότι το μεγάλο παιχνίδι το κάνει ο Βενιζέλος. Αυτός κινεί τα νήματα… λύνει και δένει! Έτσι λένε πολιτικοί παρατηρητές σε πολλά δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Άλλωστε ο Βενιζέλος ήταν που έκανε τις διαπραγματεύσεις σαν υπουργός εξωτερικών για να στείλουν οι Τούρκοι τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Αθήνα. Εξάλλου αυτός είναι που έχει και μεγάλη επιρροή σε κύκλους της ΕΛ.ΑΣ, τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι. Τελικά ο Φιλιππίδης έμεινε ελεύθερος χτες το βράδυ με εγγύηση 2.000.000 ευρώ και όλοι ήταν χαρούμενοι. Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου