Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάζιος εμφύλιος στον δήμο της Αθήνας

Αρης Σπηλιωτόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσαν με διαφορά λίγων λεπτών τις υποψηφιότητές τους για το δήμο της Αθήνας - Τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή για τους δύο «μονομάχους»
Γαλάζιος εμφύλιος για το Δήμο της Αθήνας καθώς με διαφορά λίγων λεπτών ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει:

«Δηλώνω παρών στην πρόσκληση / πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει».


 Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρει στην δική του ανακοίνωσή:

«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για τον δήμο της πόλεως των Αθηναίων.Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα»

 Σχόλιο Σαμαρά

 «Οποιος καταθέτει υποψηφιότητα καταθέτει» ήταν το λιτό σχόλιο που έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στο καφενείο της Βουλής και ρωτήθηκε σχετικά απο τους δημοσιογράφους.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου