Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Παύλος Χαϊκάλης στο Νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα" μιλώντας για φασιστικές νοοτροπίες και συμπεριφές που δεν θα περάσουν...

Ο Παύλος Χαϊκάλης δίπλα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και τους δημότες των δήμων: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και την κοινή συνεδρίαση των τριών δημοτικών συμβουλίων ,που είχε ως κύριο στόχο, τη αποτροπή δημιουργίας "ξενώνων' φιλοξενίας μεταναστών στο νοσοκομείο.
Κατά την παραμονή του στον χώρο ο υποψήφιος περιφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα του νοσοκομείου και της ευρύτερης περιοχής, ενώ κατά την τοποθέτηση του ήταν καυστικός απέναντι στην κυβέρνηση και τους διοικούντες, αναφέροντας πως οι τακτικές του "αποφασίζουμε και διατάζουμε" ανήκουν στο παρελθόν και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τόνισε δε πως υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα που επιβάλουν το κλείσιμο του νοσοκομείου και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Δυτικής Αττικής.Το νοσοκομείο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κλείσει αλλά να επαναλειτουργήσει άμεσα εξυπηρετώντας τους Έλληνες πολίτες που έχουν πληρώσει για μια δημόσια δωρεάν υγεία που έρχεται τώρα η τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού να τους την στερήσει....Από τα αξιοσημείωτα είναι πως ενώ ο κύριος Χαϊκάλης έτυχε θερμής υποδοχής, Η κ. Δούρου που παρευρέθηκε κι αυτή στην εκδήλωση, δεν έτυχε αντίστοιχης συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου