Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους πέφτει η κυβέρνηση


Οι τρεις λόγοι για τους οποίους πέφτει η κυβέρνηση
Από την κρυφή κάμερα Κασιδιάρη πρέπει να κρατήσουμε 3 σημαντικά σημεία:



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ 1
Ο Μπαλτάκος αποκαλύπτει ότι ο Σαμαράς εξαγριώθηκε με τους υπουργούς του, Δένδια και Αθανασίου, γιατί μία μέρα πριν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη (2 Οκτωβρίου 2013), ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στην Αμερική και έδινε λόγο στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο! Στο οπτικοακουστικό υλικό ο Μπαλτάκος λέει για τον Σαμαρά: «Πήρε τους άλλους δύο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια».


Το ΧΩΝΙ: Οι ημερομηνίες επιβεβαιώνονται. Αυτό που αναφέρεται είναι γεγονός. Στις 2 Οκτωβρίου, ο Κασιδιάρης παρέμεινε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Παναγιώταρο και Μίχο. Την προηγούμενη μέρα όντως ο Σαμαράς βρισκόταν στις ΗΠΑ για να συναντήσει την Κριστίν Λαγκάρντ! (αυτό μας έλεγαν τα κανάλια).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ 2
Ο Μπαλτάκος αποκαλύπτει ότι οι ανακριτές άφησαν τότε τους 3 της Χρυσής Αυγής διότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για την προφυλάκισή τους! Συγκεκριμένα, λέει: «Ο ανακριτής όμως δεν είχε κανένα στοιχείο! Κανένα!». Και όταν ο Κασιδιάρης τον ρωτάει για τους άλλους (εννοεί και τον αρχηγό του Μιχαλολιάκο), τότε το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, αφήνει να εννοηθεί ότι τότε είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα! Συγκεκριμένα, ο διάλογος είναι:

Κασιδιάρης: Ούτε για τους άλλους είχε όμως. (εννοεί στοιχεία)
Μπαλτάκος: Μπα, με τους άλλους ήτανε. (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)
Κασιδιάρης: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
Μπαλτάκος: Και οι δύο
Κασιδιάρης: Δένδιας, Αθανασίου;
Μπαλτάκος: Ποιος άλλος να το κάνει;

Το ΧΩΝΙ: Τα σχόλια περιττεύουν. Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης και δεξί χέρι (και προσωπική επιλογή) του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ στη δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση! «Φέρεται» να ομολογεί. κατά το ορθότερον!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ 3
Ο Μπαλτάκος «φέρεται», επίσης, να ομολογεί ξεκάθαρα ότι όλα αυτά είναι μεθόδευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γιατί «φοβάται για τον εαυτό του» και επειδή η Χρυσή Αυγή «του κόβει απ' το να έχει προβάδισμα απ' το ΣΥΡΙΖΑ». Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός (πιο αποκαλυπτικός δεν γίνεται) ανάμεσα στους δύο:
Κασιδιάρης: Και επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;
Μπαλτάκος: Τον πούστη. απίστευτο πράγμα, απίστευτο

Το ΧΩΝΙ: Δεν θα σχολιάσουμε τη φράση «τον πούστη.. απίστευτο πράγμα, απίστευτο». Το σίγουρο είναι ότι δεν εκφράζει σεξουαλική προτίμηση αλλά πολιτική ιδιότητα. Έτσι χρησιμοποίησε τον όρο ο Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, για τον ίδιο τον Σαμαρά! Αυτός που τον ξέρει όσο κανείς, αυτός που τον υπηρετεί πιστά, αυτός που είναι το θεσμικό δεξί του χέρι. 

ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ότι ο Σαμαράς θέλει να βάλει φυλακή τη Χρυσή Αυγή για τις εκλογές! Για να κρατήσει την εξουσία! Βάζει στη φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους για να παραμείνει στην εξουσία. Αυτό ομολογεί το δεξί του χέρι. ΔΕΝ 
ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
Ας το σκεφτούν οι ψηφοφόροι τους. Και ας το σκεφτούμε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου