Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γρηγοράκος - "Πολύ πιθανές οι τριπλές εκλογές" είπε ... μέχρι που τον έβαλαν να τα «μαζέψει»



Γρηγοράκος – “Πολύ πιθανές οι τριπλές εκλογές” είπε … μέχρι που τον έβαλαν να τα «μαζέψει»
 Απειλεί για να φοβίσει ή απλά δεν μπορεί να σταθεί άλλο η κυβέρνηση; Πριν λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, δήλωσε σχετικά; «Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα, δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές».

Μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για το νομοσχέδιο που καθορίζει τον τρόπο των ευρωεκλογών είπε «δεν μπορώ να αποκλείσω να έχουμε τριπλές εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις».

Πρόσθεσε ότι θα γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση μετα και το σχετικό αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και εκεί «να δούμε εάν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε εκλογές».

Έβαλαν τον Λ. Γρηγοράκο να τα «μαζέψει» για τις τριπλές εκλογές…



«Το θέμα των εκλογών είναι καθαρά θέμα του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών από όσο ξέρω. Η κυβέρνηση είναι σταθερή, έχει περάσει όλους τους κάβους, με αυτόν τον τελευταίο το χθεσινό και τα τελευταία γεγονότα θα συζητηθούν στην Ολομέλεια»,


υποστήριξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, μετά τις μόλις πρόσφατες δηλώσεις του ότι
«δεν αποκλείει» τη διαξαγωγή εθνικών εκλογών υπό το βάρος όσων συμβαίνουν από χθες.

Μετά από αυτό, συνέχισε να «κλέβει την παράσταση» στην Επιτροπή η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας στον Λ. Γρηγοράκο ότι δεν την κάλυψαν οι απαντήσεις του.


«Δεν με προστατεύετε κύριε πρόεδρε», είπε ο αναπληρωτής Υπουργός με αφορμή την παρέμβαση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ.


«Σας προστατεύω αλλά τι μπορώ να κάνω;», απάντησε ο προεδρεύων Κυριάκος Βιρβιδάκης, θέλοντας να δείξει ότι είναι αρκετά δύσκολο να τιθασεύσει τις... πηγαίες, θορυβώδεις παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου