Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πόλεμος γίνεται, η Ελλάδα θα τον κερδίσει

tsipras-2-1050x380
Μονόδρομος η υποχώρηση Γερμανών,μην μασάτε παραπληροφόρηση

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

«Μην περιμένετε συμφωνία σήμερα-αύριο και τις επόμενες ημέρες.Θα συνεχισθούν οι συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε σε συμφωνία». Τη δήλωση έκανε ο Γερμανός πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου κ.Σούλτς. και είναι ένας άνθρωπος απο εκείνους που γνωρίζουν απο πρώτο χέρι(Μέρκελ) τι θα συμβεί.



Αυτή η δήλωση μεταδόθηκε ,έστω και σε ψιλά γράμματα στην Ελλάδα.

Αντίθετα αυτή που δε μεταδόθηκε μέχρι το μεσημέρι είναι η είδηση ότι υπήρξε πριν λίγες ώρες ειδική σύσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα με τον Υπουργό του επι των Οικονομικών Τζάκ Λιού με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα.

Για τους Αμερικανούς η θέση της Ελλάδας στο ευρώ είναι «υψίστης προτεραιότητας».Πως θα στηρίξουν την Ελλάδα;
Ο καλύτερος τρόπος είναι η αποκάλυψη της «βρετανικής εφημερίδας «Γκάρντιαν»,η οποία γράφει οτι θα προχωρήσουν σε διαγραφή του ελληνικού χρέους,σε μεγάλο βαθμό,διότι δεν είναι βιώσιμο. Αυτό ζητάει η ελληνική κυβέρνηση,το αρνείται ο Σόϊμπλε,προφανώς οι Αμερικανοί μπορούν να πιέσουν το ΔΝΤ.



Ποιός θα πληρώσει όμως τα 33 δις που χρωστάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ;

Εύκολη απάντηση: Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα .

Θα γίνουν όλα αυτά και θα υπάρξει συμφωνία;

Αποκλείεται να μην υπάρξει και να μην εξαναγκάσουν οι Αμερικανοί τους Γερμανούς σε βοήθεια προς την Ελλάδα.Οχι απο έρωτα στους Ελληνες,αλλά γιατί την ώρα που θα προχωρούν σε εναγκαλισμό της Ουκρανίας,ώστε να πιέσουν τη Ρωσία δεν μπορούν «για μερικά δισεκατομμύρια ευρώ»,όπως είπε και η Μέρκελ να χάσουν την Ελλάδα,η οποία σε συνάρτηση με την Κριμαία είναι στρατηγικότατης σημασίας για τη Ρωσία.

Εχουν τρόπο να πιέσουν οι Αμερικανοί τους Γερμανούς; Με το ένα δαχτυλάκι είναι η απάντηση.

Ηδη στην ως προχθές φιλογερμανική Πολωνία εξελέγη φιλοαμερικανός πρόεδρος,ο οποίος (Ντούντα) δήλωσε ότι «δεν θέλει να ακούει για το ευρώ και η Πολωνία θα μείνει στο δικό της νόμισμα».
Η Πολωνία είναι η 7η σε μέγεθος οικονομία της ευρωπαίκής Ενωσης.

Από την άλλη μεριά οι Αμερικανοί έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ δυνατότητες να κάνουν άνω-κάτω Ισπανία και Ιταλία και να πιέσουν ακόμα περισσότερο τη Γερμανία.
Αρα;

Κάτι ξέρει ο Α.Σαμαράς και σήμερα έντρομος δήλωνει οτι «θα είναι καταστροφικές οι εκλογές»…
Μπά;Από πότε είναι καταστροφή η λαϊκή ετυμηγορία;

Προφανώς ο κ.Σαμαράς φοβάται τις εκλογές,γιατί τα αποτελέσματά τους θα σημάνουν το δικό του πολιτικό τέλος… Κοντολογής.Εχουμε ακόμα δρόμο μέχρι την συμφωνία,η οποία θα γίνει με υποχώρηση της Γερμανίας…

Μην ακούτε Μπάμπηδες και προσέξετε πόσο χάνουν την ψυχραιμία τους…Τόσο ,ώστε να εύχονται να κρατήσει γερά το Διεθνές Νομισματικό.Ταμείο,ώστε να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στη μαύρη εργασία πακισταών και μπαγκλαντεσιανών στη θέση Ελλήνων…
Πόλεμος γίνεται,όπως είπε ο κ.Σκουρλέτης.Και τον πόλεμο θα τον κερδίσει η Ελλάδα…

Υ.Γ. Αλήθεια Μπάμπη γιατί οι Γερμανοί πολιτικοί,άσχέτως κομμάτων,έχουν σύμπνοια και οι Ελληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι όχι;
Στον οικονομικό πόλεμο είναι νοητό μερικοί Ελληνες να είναι με τους…Γερμανούς;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου