Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Βενιζέλος: Ο άνθρωπος που πτώχευσε ακόμα και το κόμμα του έχει το θράσος να δίνει συμβουλές.

Είναι γνωστό ποιό είδος ανθρώπου διακρίνεται για το θράσος του. Θα πρέπει λοιπόν να θεωρήσουμε ότι και αυτοί που έχουν το θράσος να τον υμνούν, ανήκουν στην ίδια συνομοταξία, που η δικαιοσύνη ονομάζει «συμμορία».

Μόλις χθες ο Σαλαγιάννης, κήρυξε το κομμα του Βενιζέλου επισήμως σε πτώχευση. Την ίδια στιγμή όμως, ο κατά τον νόμο υπεύθυνος που θα βρισκόταν στην φυλακή εαν η λειτουργια των κομμάτων δεν διέπετο από σκανδαλώδεις ευεργετικές διατάξεις, παρέδιδε μαθήματα οικονομικής διαχείρισης στην κυβέρνηση. Ποιός; Ο Βενιζέλος! Το συνώνυμο της καταστροφής και της πτώχευσης.
Δεν ειναι όμως μόνον αυτό. Η πενταετία του μνημονίου οδήγησε την Ελλάδα στην πλήρη κατάρρευση, με τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις που η κάθε μια αποδεικνυετο καταστροφικότερη από την άλλη. Είχαν όμως ένα κοινό στοιχείο. Ποιό; Μα τον Βενιζέλο!
Η κυβερνηση Παπανδρεου παρέλαβε χρέος 109% επι του ΑΕΠ με Ελληνικά ΚΥΡΙΑΡΧΑ ομόλογα και 300 χιλ ανέργους.
Παρέδωσε χρέος 155% επι του ΑΕΠ, ενυπόθηκο αλλοδαπού δικαίου στο σύνολο του και 1 εκ. Ανέργους.
Οι κυβερνήσεις Παπαδήμου – Σαμαρά, εκτίναξαν το χρέος στο 180%, ενυπόθηκο αλλοδαπού δικαίου στο σύνολο του και 1,310 εκ ανέργους.
Μιλάμε για συνέπειες πολεμικής σύρραξης και κατοχής. Για τον ορισμό της καταστροφής, που όμοια της δεν εχει ζήσει άλλο κράτος σε καιρό ειρήνης.
Και βγαίνει ο Βενιζέλος για να δώσει συμβουλές παριστάνοντας τον «ειδικό».
Η πρωτη προτεραιότητα της κυβέρνησης αφού τελειώσει – με όποια εξέλιξη – η διαπραγμάτευση, είναι η παραδειγματική τιμωρία του εθνικού καταστροφέα Βενιζέλου, ως βασικού υπεύθυνου της καταστροφής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου