Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Αλέξη, βάλε τους φυλακή, πέτα το κλειδί

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη και όσοι τάχθηκαν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, αγνόησε επιδεικτικά τη λαϊκή εντολή και υπέκυψε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και των διεθνών τοκογλύφων.

Ουδείς, πλέον, ακόμα και εντός του κυβερνητικού συνασπισμού μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων.


Και δεν μπορεί να το πράξει, διότι αυτά που θα ακολουθήσουν δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε και ο πιο απαισιόδοξος ή… προσγειωμένος οπαδός τους.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, τη στιγμή που ο λαός έχει χάσει το… έδαφος κάτω από τα πόδια του και ετοιμάζεται να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπροστά του μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξει, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό των συνολικών του προεκλογικών δεσμεύσεων, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, έναντι των προκατόχων του.

Γιατί μνημόνια εις βάρος του λαού ψήφιζαν και οι προηγούμενοι Αλέξη. Και ο ΓΑΠ και ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς… Και εντελώς συμπτωματικά, δυστυχώς, άπαντες ξεγέλασαν τον ελληνικό λαό για να ανέλθουν στην εξουσία, διαβεβαιώνοντας τους Έλληνες ότι υπήρχαν λεφτά, ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα οδηγούσαν τη χώρα στην ανάπτυξη.

Αυτό που σε κάνει, ακόμα, να διαφέρεις από τους προκατόχους σου, είναι η δέσμευσή σου για να βάλεις –επιτέλους- ένα τέλος στην κυβέρνηση των ολιγαρχών, της διαπλοκής, των μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και των πολιτικών που πρόδωσαν την Ελλάδα.

Ελπίζουμε, έστω και την ύστατη στιγμή να ανταποκριθείς σε αυτό το ελάχιστο πατριωτικό καθήκον και να τους οδηγήσεις στη φυλακή, για τα δεινά που έχουν προκαλέσει στον τόπο, για τα… χρέη που άφησαν στις ελληνικές τράπεζες, για τα κονδύλια της Ε.Ε. που κατέληξαν στα ταμεία των εταιριών τους και για δεκάδες άλλα κακουργηματικής φύσεως ποινικά αδικήματα.

Αν κι εσύ κλείσεις τα μάτια μπροστά σε αυτό το διαρκές έγκλημα εις βάρος της πατρίδας και του ελληνικού λαού…

Αν λυγίσεις μπροστά στις πιέσεις που θα κορυφωθούν τα επόμενα 24ωρα για να συγκυβερνήσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη…

Αν αγνοήσεις και πάλι τη λαϊκή εντολή…

Τότε, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψεις στο 5% από το οποίο ξεκίνησες, ακριβώς γιατί στο πρόσωπό σου οι Έλληνες είδαν τον νέο πολιτικό, τον άφθαρτο, τον αξιοπρεπή, τον αποφασισμένο μα πάνω απ’ όλα τον πατριώτη που έδειχνε αποφασισμένος να αλλάξει τη χώρα, μαζί με το λαό και όχι με συμμάχους την τρόικα και τους Γερμανούς.

Ιδού, λοιπόν, οι ολιγάρχες και οι πολιτικοί της διαπλοκής Αλέξη…

Τάραξέ τους στη νομιμότητα, οδήγησέ τους στη δικαιοσύνη αμέσως και όσα χρήματα συγκεντρώσει το κράτος από την καταπολέμηση των οικονομικών εγκλημάτων τους, μοίρασέ τα στο λαό που σε οδήγησε στην εξουσία και όχι στο δίχως πάτο βαρέλι του αέναου χρέους…

Ελπίζουμε, τουλάχιστον αυτό, να σας το επιτρέψει η Μέρκελ…

Πηγή NewsBomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου