Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Ο νέος υπεύθυνος Τύπου του Κώστα Καραμανλή

Και επισήμως υπεύθυνο Τύπου στο πολιτικό του γραφείο, όρισε με αποφαση του, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην προεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο-επικοινωνιολόγο και επι χρόνια στενό συνεργάτη του, Βασίλη Παπαδημητρίου. 


Εργατικός, έμπειρος και κρατώντας χαμηλούς τόνους ο κ. Παπαδημητρίου ειναι απο τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που στελέχωνε το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, την πενταετία 2004-2009, ενώ νωρίτερα είχε μακρά θητεία στη Ρηγίλλης. 

Το 2009 ακολουθησε τον κ. Καραμανλή στο γραφείο του, στην Παναγή Κυριάκου και μαζί τον Γιάννη Αγγέλου, την Μαρίνα Σκορδέλη, την Αλεξάνδρα Αγγέλου και την Ελένη Κωστάκη είναι απο τα πιο εχέμυθα και έμπειρα στελέχη του.

Εκτός απο την αναγνώριση στο πρόσωπο του κ. Παπαδημητριου της δουλειάς που εχει κανει τα τελευταία έξι χρονια, ένας ακομη λόγος για την αποφαση αυτη, που εληφθη στην τελική ευθεία της εσωκομματικής κούρσας για την εκλογή νέου αρχηγου στην κεντροδεξιάπαράταξη ειναι και ο εξής: ο κ. Καραμανλής θα εκφράζεται και θα εκπροσωπείται στον Tύπο, απο τον υπεύθυνο του γραφείου του. Επομένως, κανένας άλλος δεν θα μπορει να μιλά εξ ονόματός του, σε αυτη την κρισιμη περίοδο.

πηγή : newpost.gr