Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Έκτακτη είδηση!!!Μεγαλοστελέχοι της Ν.Δ. σχεδιάζουν πολιτικά μαγειρέματα αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο των Αθηνών σχετικά με τις επόμενες κινήσεις για την διαδοχή στο κόμμα, μετά την συντριβή Σαμαρά!!!

Ο παραπολιτικός της Συγγρού έβγαλε λαβράκι, μιας και μπόρεσε να εξασφαλίσει την είδηση πως τέσσερα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. με ετερόκλητες καταβολές στο παρελθόν ,βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών με σκοπό να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα στο κόμμα ,μετά την συντριβή τους στις εκλογές! Κοινός τόπος και για τους τέσσερις ήταν πως ο Σαμαράς περνάει ανεπιστρεπτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας."Μας κατέστρεψε και η κατρακύλα δεν έχει τέλος, μας έκανε χίλια κομμάτια" ,φαίνεται να λέει πρωτοκλασάτο στέλεχος με άμεση αναφορά στον Επίτιμο! Και συνεχίζει "Τώρα θέλουν να μας φορέσουν καπέλο και τον Δένδια, ενώ ο ρόλος του Αβραμόπουλου δεν μ'αρέσει καθόλου που παρουσιάζεται ως αυτόκλητος σωτήρας....!!!
Πρέπει να τους τελειώσουμε μια και καλή για να ξαναβρεί τον βηματισμό της η παράταξη...Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του...δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια...τώρα είναι η ώρα ...!!!!Η τώρα ή ποτέ....!!!"

Υ.Γ. Εμείς με τη σειρά μας τους απαντάμε ΠΟΤΕ!!!Έχετε τελειώσει ,είσαστε σάπιοι και η κοινωνία θα σας αποβάλει με την μέθοδο της αυτοκάθαρσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου