Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δεν τους «βγαίνει» το Grexit και το «γύρισαν» στην προστυχιά

Όταν η προπαγάνδα του Grexit πλέον καταπίπτει κάπως πρέπει οι σύμβουλοι επικοινωνίας να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

Επειδή δυστυχώς η καλλιέργεια φαίνεται να λείπει από την πλειοψηφία αυτών αρχίζουν πλέον να απευθύνονται στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Μετά τις εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις Βορίδη ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στην Αριστερά ότι και αν χρειαστεί να κάνουν, αποφάσισαν να βάλουν στο έργο και...
δόση προστυχιάς.

Η σεξουαλική πράξη αυτή καθ αυτή δεν είναι κατακριτέα σε καμιά περίπτωση ωστόσο όταν γίνεται εμμονή και μάλιστα χρησιμοποιείται και στο πολιτικό παιχνίδι τότε μάλλον πρόκειται για σύμπτωμα εθισμού στην ανοησία.


Δεν πέρασαν άλλωστε μέρες από τότε που η εκπρόσωπος της ΝΔ δεν εστίασε στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στάθηκε στα… «πηδήματα», αγνοώντας τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για μια καλύτερη Ελλάδα, ενώ τόλμησε να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παίζει με τους Έλληνες» τη στιγμή που η χώρα μετρά χιλιάδες αυτοκτονίες ετησίως και  είναι ουραγός στο επίπεδο των μισθών και των συντάξεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την Δευτέρα ο φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση των μνημονίων Τύπος, ανακάλυψε και άλλο ένα σεξουαλικό θέμα!

Θεώρησε πως το πέρασμα του γνωστού ηθοποιού ερωτικών ταινιών Κώστα Γκουσγκούνη, από προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ ως θεατή «σπρώχνει» την όλη κατάσταση υπέρ του κόμματος.
Αν ήθελε κανείς να πέσει σε αυτό το επίπεδο θα έλεγε ότι απλά ο εν λόγω σταρ ήταν εκεί για να «ζεστάνει το πρωινό» που θα λάβουν οι κυβερνώντες τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου.

Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι επαΐοντες της Συγγρού είναι ότι πλέον τελειώνουν τα μεροκάματα τους μιας και η «πιάτσα» κλείνει σιγά σιγά….


Από το koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου