Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ… ΕΝΤΑΘΗΚΑΝ!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ… ΕΝΤΑΘΗΚΑΝ!2 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αγανάκτηση και οργή επικρατεί στην Άγκυρα από τις ειδήσεις που έρχονται συνεχώς στην τουρκική πρωτεύουσα σύμφωνα με τις οποίες παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί απόχρωσης των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία, οι ρωσικοί βομβαρδισμοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση κατά στόχων των ισλαμιστών. Δηλαδή με λίγα λόγια το ρωσικό δούλεμα συνεχίζεται.

Σύμφωνα και με το Αμερικανικό Κέντρο Διοικήσεως του CENTOM που έχει έδρα την Φλώριδα, παρά την αποχώρηση κάποιων ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων από την Συρία τις τελευταίες μέρες οι ρωσικοί βομβαρδισμοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αυξηθήκαν προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις θέσεις των Ισλαμιστών
Όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ashton Carter, οι Ρώσοι εκτός από τις θέσεις του ISIS βομβαρδίζουν και θέσεις της συριακής αντιπολίτευσης διευκολύνοντας τις επιθέσεις του συριακού στρατού και των Κούρδων γεγονός που έχει εκνευρίσει σε μεγάλο βαθμό τους Τούρκους. Τα ίδια υποστήριξε και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Josh Earnest.
Ήδη στην Άγκυρα έχουν εκνευριστεί από τις εξελίξεις της ανακοίνωσης των Κούρδων της Συρίας περί ιδρύσεως αυτόνομου ομόσπονδου κρατιδίου ενώ παράλληλα ο πόλεμος με τους Κούρδους της Τουρκίας συνεχίζεται έντονος.
Φυσικά ο Πούτιν όλα αυτά τα παρακολουθεί με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/cebfceb9-cf81cf89cf83cebfceb9-ceb1cf80cebfcf87cf89cf81ceb7cf83ceb1cebd-cebfceb9-cf81cf89cf83ceb9cebacebfceb9-ceb2cebfcebcceb2ceb1cf81.jpg 
 ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου