Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγγελιαφόρος της πολιτικής
ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού όπως βαυκαλίζεται; Ίσως και να μπορούσε
αν το πρόσφατο παρελθόν του δεν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διαπλοκή
και τις «χορηγίες» της Siemens.
Το Hot Doc που κυκλοφορεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου, αποκαλύπτει την εσωτερική αλληλογραφία της Siemens, μέσω της οποίας ξετυλίγεται το κουβάρι των μιζών που ξαφνικά βαφτίστηκαν δωρεές και χορηγίες.
Διαβάστε πώς ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και άλλα μέλη της οικογένειάς σχετίζονται με τις περιβόητες «δωρεές» του γερμανικού κολοσσού, και με ποιον τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να καλύψει τις συναλλαγές του με τη Siemens αποπληρώνοντας μέρος των «δωρεών», την περίοδο που η υπόθεση έφτανε στη Δικαιοσύνη.
Αποκαλύπτουμε ακόμη, τη σχέση του Mr. Siemens στην Ελλάδα Μιχάλη Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη, όπως προκύπτουν από το ημερολόγιό του.
Δείτε ακόμη το ενδιαφέρον οδοιπορικό του Hot Doc στη "ζούγκλα" της Ειδομένης, εκεί όπου όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον στη "φιλόξενη" Δύση, βυθίζονται στα λασπόνερα κατά μήκος του φράχτη που στοιχειώνει την Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης για το νέο επίτευγμα Στουρνάρα. Αποκαλύπτουμε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, διόρισε σε επιτελική θέση κατηγορούμενο για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Μάθετε ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία, εκεί όπου ο Σουλτάνος Ερντογάν καταργεί τη Δημοκρατία και βάζει ισόβια στην ελευθερία της έκφρασης.
Διαβάστε ακόμη στο Hot Doc που κυκλοφορεί
Συνέντευξη με τον Francis Boyle. Ο παγκοσμίως γνωστός δικηγόρος που οδήγησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, τον Ντικ Τσένεϊ και άλλα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη, σε διεθνή καταδίκη για εγκλήματα πολέμου, μιλάει στο Hot Doc.Ουδέν κρυπτόν υπό την… Google; Άραγε, μπορεί κάποιος να «κρυφτεί» από το «γίγαντα» του διαδικτύου; Τι είναι το «Δικαίωμα της Λήθης» και που «συγκρούεται» με το «Δικαίωμα στη Μνήμη» και της ελευθερίας της πληροφορίας; Θα υπάρξει νικητής;
Κωστής Κορνέτης. Ο ιστορικός ερευνητής μιλά στο Hot Doc με αφορμή τα «Παιδιά της Δικτατορίας». Πώς χαρτογραφεί στο βιβλίο του, την πορεία σύγκρουσης της γενιάς της «μακράς δεκαετίας (1958 – 1974)» με κατεστημένες αντιλήψεις και αυταρχικές καθεστωτικές πραγματικότητες.
Δείτε το τεύχος online
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου