Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ-ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

«Ροντέο» έγινε η Διάσκεψη
«Ροντέο» έγινε η Διάσκεψη

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής να γίνονται έλεγχοι στο Κοινοβούλιο για ναρκωτικά, αλλά και για... κατανάλωση αλκοόλ από τους βουλευτές, άναψε τα αίματα στη Διάσκεψη των Προέδρων, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.


Το περίεργο, βέβαια, αρχικά είναι ότι οι βουλευτές που παρίσταντο στη Διάσκεψη δεν επιτέθηκαν εναντίον του Παππά για την πρότασή του αυτή, αλλά επιτέθηκαν αρχικώς στον προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη που δεν τον διέκοψε και τον άφηνε να ομιλεί και να λέει τέτοια πράγματα.

Ο Λ. Γρηγοράκος (του ΠαΣοΚ) ήταν ο πρώτος που αντέδρασε με τη φράση «αυτός είναι ντροπή της Βουλής» και δείχνοντας τον κ. Παππά, ο οποίος ζήτησε προστασία από τον προεδρεύοντα λέγοντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να τον προσφωνεί στον πληθυντικό: «Για μένα είσαι Αυτός» ήταν η απάντηση του κ. Γρηγοράκου.

Ο κ. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ πήρε εν συνεχεία τη σκυτάλη λέγοντας «σε λίγο θα μας επιβάλουν εδώ μέσα και τη Σαρία», ενώ ο κ. Παφίλης του ΚΚΕ είπε «θα μας φέρουν και τον Χομεϊνί» και γενικά δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο.

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις και εκτός Διάσκεψης των Προέδρων, με την κυρία Φωτεινή Πιπιλή (για την οποία πολλές φορές οι χρυσαυγίτες άφησαν υπονοούμενα περί...«πιωμένης» κ.τ.λ.) να λέει ότι θα πρέπει να μπουν, και άμεσα μάλιστα, ειδικά μηχανήματα στις εισόδους της Βουλής, κάτι σαν «μετρητές βλακείας» για να μετρούν το... IQ των βουλευτών κυρίως της Χρυσής Αυγής. Θα χτυπούσαν, λέει, κόκκινο, τα μηχανήματα αυτά.



Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου