Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.
Υποχρεώνει τους υπαλλήλους να υπογράψουν δήλωση στην οποία εμπεριέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν στοιχεία της υπηρεσίας ενώπιον των δικαστικών αρχών! Οι υπάλληλοι όχι μόνο δεν είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν το έγγραφο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι παράνομο! Οι λοιποί όροι καλύπτονται από την κείμενη νομοθεσία που διέπει τις σχέσεις εργασίας των εργαζομένων του δημοσίου.


Η επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση έχει διανεμηθεί σε όλο το προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ, με διαταγή να το υπογράψει. Περιέχουν δήθεν διατάξεις για την προστασία του στατιστικού απορρήτου.

Φυσικά στόχος του κ. Γεωργίου ΔΕΝ είναι η προστασία του απορρήτου, πράγμα για το οποίο δεν έχει κανείς αντίρρηση αλλά η προσωπική του προστασία. Δείτε ότι στην παράγραφο 7 (σε συνδυασμό με τις παρ. 8 και 9) ζητάει μεταξύ άλλων να υπογράψει το προσωπικό ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα απόρρητα η/και εμπιστευτικά στοιχεία “σε οποιαδήποτε διαδικασία ενώπιον …….δικαστικών !!!!!…..ή άλλων δοικητικών αρχών.

Σκοπός είναι να φιμωθούν οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, που είναι μάρτυρες κατηγορίας και θα καταθέσουν στη δίκη που είναι κατηγορούμενος για όσα συνέβησαν στο έλλειμμα 2009.

πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου