Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ,ΑΓΝΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

Οι αναπάντητες ερωτήσεις του Καπερνάρου σε πίνακες

Οι αναπάντητες ερωτήσεις του Καπερνάρου σε πίνακες 

 Λίστα με τις ερωτήσεις που έχει καταθέσει στη Βουλή και δεν έχουν απαντηθεί έως σήμερα, δίνει στη δημοσιότητα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.
 Στη δήλωση που συνοδεύει τη λίστα αναφέρει:

"Το τελευταίο διάστημα που όλοι οι Βουλευτές καταπιάνονται με δευτερεύοντα, επουσιώδη και ελάσσονα (ξαφνικά θυμήθηκαν τον ρατσισμό και τον αντιρατσισμό) προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από αυτό που λέγεται Ναός της Δημοκρατίας και τα χάλια του. Ο Πρωθυπουργός έχει εμφανιστεί τρείς φορές, τα υπουργικά συμβούλια είναι άδεια και στις ερωτήσεις απαντούν (όταν απαντούν) οι Υφυπουργοί και όχι οι Υπουργοί. Η Νομοθετική εξουσία, πλέον, έχει καταργηθεί. Το Κοινοβούλιο απεικονίζει τον εξευτελισμό της προσωπικότητας του Έλληνα Πολίτη και της πραγματικής Δημοκρατίας.

Έχω την υποχρέωση να δημοσιοποιήσω, για να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες, μερικές από τις ερωτήσεις που κατέθεσα, ως οφείλω σαν Βουλευτής και στις οποίες δεν δόθηκαν ποτέ απαντήσεις. Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις και τις ανύπαρκτες απαντήσεις όλων εκείνων που κόπτονται για την ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλίου και εμφανίζονται μόνο ως χειροκροτητές των νόμων της κ. Μέρκελ."



 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου