Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πολύδωρας: Το πρόβλημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η Τρόικα

Πολύδωρας: Το πρόβλημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η Τρόικα
«Χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον των τρόικας», επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας σε νέα του παρέμβαση στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αρνούμενος πάντως ότι έκανε λόγο για συνεργασία με τη ΝΔ.
Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής για την αναδιαπραγμάτευση κυβέρνησης – τριμερούς αμφισβητώντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο. «Ακόμη περιμένω την αναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά με την τρόικα... θα μείνει αναπάντητη η συζήτηση για το βιώσιμο χρέος;» διερωτήθηκε.

«Δανείζομαι τη γνώμη όσων μιλούν καθαρά για μη βιωσιμότητα του χρέους» επισήμανε. Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης» και τόνισε ότι ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι η τρόικα.
«Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η ΧΑ, είναι η τρόικα, είναι ο αργός θάνατος» . Διευκρίνισε πάντως ότι θέλει συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Όσον αφορά τη συνεργασία ΝΔ – Χρυσής Αυγής ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Σάς λέω ελεύθερα, όποιος βρει τη λέξη συνεργασία να εκστομίζεται από το στόμα μου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Δεν είπα τη λέξη συνεργασία. Εννοούσα και υποστηρίζω πάντα ...μιλάς με τον εχθρό και δεν θα μιλήσεις με ένα κόμμα με 1 εκατ. ψηφοφόρους;»
«Όποιος λέει δεν μιλώ με 1 εκατ. ψηφοφόρων είναι εκτός τόπου και χρόνου, παραλογίζεται. Ζητώ συνεννόηση για να βγούμε από τη διαδικασία του αργού θανάτου. Εγώ μιλώ με ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής άλλοι μπορούν να πουν ότι δεν μιλούν» τόνισε.


πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου