Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΑΦΟΥ; ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΖΑΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;

tziafou

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από τα εγκαίνια στι λιμάνι του Πειραιά των νέων έργων της κινεζικής Cosco, με τον Σαμαρλά να μιλάει μέχρι και κινέζικα και τον επικεφαλής της εταιρείας να τάζει κι άλλες επενδύσεις.

Σήμερα, σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο επικεφαλής της γνωστής μας Cosco, που είναι και η μεγαλύτερη κρατική ναυτιλιακή εταιρεία, απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες με εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος Κϊνας. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι ο Γουέϊ Τζιαφού θα φύγει άμεσα από την εταιρεία, όπως και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη!
Προσέξτε το περίεργο τώρα. Στην θέση του τοποθετήθηκε ήδη ο Μα Ζέχουα 60 ετών. Ο 63χρονος κάπτεν Γουέϊ ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την χώρα μας και μάλιστα είχε εκδηλώσει και ενδιαφέρον για το Ελληνικό λέγοντας ότι θα το κάνει το νεο Ντουμπάϊ, έπρεπε να είχε εγκαταλείψει λένε την θέση του εδώ και τρία χρόνια, αφού το όριο ηλικίας σε τέτοιες θέσεις είναι τα 60. Και έβαλαν στη θέση του εξηντάρη! Τώρα τι θα σημάνει αυτό για τη χώρα μας, θα δείξει...
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου