Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Γραμματέας με τους 13 προισταμένους και τις πολιτικές φιλοδοξίες που πληρώνουν τα χρεοκοπημένα κορόιδα

 


Όχι, δεν είναι έκπληξη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μετά από 3 χρόνια Μνημόνιο και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, αιματηρό και επώδυνο πετσόκομα μισθών και συντάξεων, αμέτρητα χαράτσια, το βαθύ κράτος παραμένει ανίκητο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ο νέος Ρουπακιώτης) αναζητεί δήθεν αχρείαστους δημοσίους υπαλλήλους για να τους στείλει σπίτια τους τηνστιγμή που 1,5 εκατ. ιδιωτικοί υπάλληλοι ζουν την κόλαση της ανεργίας.

Καλώς ήλθατε στην Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Ναι υπάρχει ακόμη αυτή η Γραμματεία και όχι μόνο υπάρχει αλλά ζει και βασιλεύει υπό την σκέπη του Υπ. Εσωτερικών. Μόνο που η Γενική Γραμματεία Ισότητας αποτελεί ένα Ανεξάρτητο φέουδο στο οποίο τον απόλυτο έλεγχο έχει η κ. Βάσω Κόλλια. Διαβάζουμε από το βιογραφικό της:
Ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ και από τον Απρίλιο 2004 έως τον Οκτώβριο του 2007 διετέλεσε γενική γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ιδρύματα πολιτικής έρευνας, σκέψης και ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ, από το 2002 έως το 2003 ήταν γενική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ). Το 1992 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και επανεξελέγη το 1995. Από το 2001 έως τον Ιούνιο του 2010 ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (εκλεγμένη από το 5ο, το 6ο και το 7ο συνέδριο). Στις εθνικές εκλογές του 1996 ήταν υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ, στις ευρωεκλογές του 2009 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής.
Κι επειδή το "δικό μας" κορίτσι έπρεπε με κάποιο τρόπο να το αποκαταστήσουμε του αναθέσαμε την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (είναι και πολλά πλέον τα άτιμα τα φύλα). Η κ. Κόλλια λοιπόν για να έχει (κόσμο) να προίσταται δημιούργησε ένα πολυδαίδαλο σχήμα που παραπέμπει στον κολοσσό της Apple. Μόνο στο site της Γραμματείας εντοπίσαμε τουλάχιστο 13 προισταμένους (!) ζωή να έχουν οι άνθρωποι, ώστε να πληρώνονται με μισθά προισταμένων. Φυσικά όλους αυτούς τους νοματαίους της Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας είχε αποδεχθεί τις περίφημες ΕΓΕs -από το Ένωση Γυναικών Ελλάδας-της Μαργαρίτας για να βρίσκει ο ίδιος χρόνο να ξενοπηδάει), τους πληρώνει ο χρεοκοπημένος ελληνικός λαός ο οποίος παθαίνει κατάθλιψη κάθε φορά που η Τρόικα πατάει το πόδι της στην Αθήνα. Αυτό το διάστημα λοιπόν η συγεκριμένη Γραμματεία της οποίας επικεφαλής (Βάσω Κόλλια)  είναι ένα πρόσωπο με πολιτικές φιλοδοξίες όπως δείχνει το βιογραφικό της, είπε να μοιράσει στα συστημικά MME  του διαδικτύου κι άλλο χρήμα για τις ανάγκες της επικοινωνίας μιας καμπάνιας για την κακοποίηση των Γυναικών, το banneraki της οποία παραπέμπει σε μια σελίδα του Facebook!
Προσπαθήσαμε να διερευνήσουε το πως έγινε η επιλογή των μέσων. (Για το χρήμα που μοιράστηκε-η Tempo ανέλαβε την δουλειά-, πιστεύουμε ότι θα το πληροφορηθούμε από την Διαύγεια.) 
Απευθυνθήκαμε λοιπόν στην Γραμματεία της Γραμματέως ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και ζητήσαμε να μας δωθεί μια σαφής απάντηση για τα κριτήρια με τα οποία η κ. Κόλλια είπε να μοιράσει τα λεφτά που καλείται να πληρώσει ο μπατίρης φορολογούμενος, ο καταθλιπτικός, ο υπό αυτοκτονία. Αρχικά δεν λάβαμε καμία απάντηση. Επιμείναμε. Ώσπου εμφανίστηκε δημοσιογράφος (δεν έχει σημασία το όνομά του για την ώρα) ο οποίος μας είπε αυτολεξί-και μας άφησε Παυλόπουλος-τα εξής:
-Δεν έχω καμία σχέση με την Γραμματεία Ισότητας. Είμαι απλά φίλος της κ. Βάσως Κόλλια και σας μεταφέρω ότι η λογική της κ. Κόλλια ήταν να συμπεριλάβει τα site των εφημερίδων (σημείωση δική μας: Για να τα έχουμε καλά με τους νταβατζήδες) και στη συνέχεια τα ενημερωτικά (;)..."
Αυτά μας είπε ο δημοσιογράφος ο οποίος τηλεφωνούσε από τα γραφεία της Γραμματείς ως "απλός φίλος" της κ. Κόλλια.
Ελλάδα 2013. Το ανυπόληπτο Δημόσιο με τους Οργανισμούς, τις Γραμματείες, και τους Φαρισαίους συνεχίζει να λειτουργεί με την λογική προσωπικών φέουδων για τις ανάγκες προσωπικών φιλοδοξιών τις οποίες πληρώνουμε τα κορόιδα. Επιμένουν οι κ.κ. Στουρνάρας και Μητσοτάκης ότι δεν υπάρχουν Γραμματείς και Οργανισμοί του Δημοσίου που περισσεύουν. Ντροπή-είναι το λιγότερο...Aπολαύστε το οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων>

kourdistoportocali.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου