Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ To ΣτΕ απέρριψε την προσπάθεια αποκαθήλωσης των εικόνων στα δικαστήρια. Ως Πότε ακόμα;;;

"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες. 
Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα. 
Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". 
Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. 
Είτε στο Θεό, είτε στο Έθνος, είτε στο Ιδεατό. Έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο πρώτα από όλα ενάντια στον Χριστιανισμό, τις άλλες θρησκείες τις θεωρεί εύκολη λεία για μετά.
Έτσι εμφανίζονται όλο και συχνότερα συμπολίτες μας που ισχυρίζονται ότι έχουν "έννομο" συμφέρον  να αποκαθηλωθούν οι εικόνες από τα δικαστήρια! 

Τι έννομο συμφέρον είναι αυτό δεν το κατάλαβαν προφανώς ούτε στο ΣτΕ και για αυτό ως απαράδεκτη απέρριψε το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας την αίτηση τριών πολιτών, με την οποία ζητούσαν να αφαιρεθούν όλες οι θρησκευτικές εικόνες και τα σύμβολα από τους τοίχους των δικαστικών αιθουσών, αλλά και να ακυρωθεί απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που προβλέπει τις  εικόνες στις δικαστικές αίθουσες.
Οι Σύμβουλοι επικαλούμενοι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Σύνταγμα και την ελληνική νομοθεσία έκριναν ότι δεν μπορεί να προσβληθεί η επίμαχη απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, η δικαστική απόφαση αναφέρει ότι οι τρεις προσφεύγοντες στο ΣτΕ, μεταξύ των οποίων και μία δικηγόρος, δεν απέδειξαν το έννομο συμφέρον τους, όπως απαιτεί ο νόμος, αλλού ούτε έχει αποδειχθεί η ιδιότητα της δικηγόρου, την οποία επικαλείται η προσφεύγουσα.
Το ΣτΕ έκανε δεκτή την παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υπέρ της απόφασης της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε από τους συμβούλους Επικρατείας ότι έχει ηθικό έννομο συμφέρον να ασκήσει παρέμβαση.
Να υπενθυμίσουμε ότι έχε ξεκινήσει ένα πανευρωπαϊκό κυνήγι των θρησκευτικών συμβόλων του χριστιανισμού, σε χώρους εργασίας και δημόσια κτίρια, με προφανή σκοπό την αποχριστιανοποίηση της άλλοτε χριστιανικής Ευρώπης, και την αποστασιοποίηση των πολιτών ως προς τα Θέια και τα θρησκευτικά θέματα.
Πολίτες χωρίς πίστη και ιδεώδη είναι εύκολα θύματα στις ορέξεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και εύκολα θα δεχτούν στομ άμεσο μέλλον τις παγκόσμιες δομές που έρχονται με γοργούς ρυθμούς.
Με την απόφαση αυτή φαίνεται πως υπάρχει αντίσταση αλλά οι δυνάμεις που θέλουν την αποϊεροποίηση της χώρας, θα επανέλθουν.Ορθοδοξία (Πνευματικότητα) και Ελληνισμός (Λόγος, Ελευθερία Πνεύματος) είναι τα μέγιστα εμπόδια στην επιβολή των σχεδιασμών τους.




kefalokleidomata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου