Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εξαπατούν ακόμη και τα παιδιά τους

 


Δυστυχώς αν και αληθές δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε το όνομα της απολυμένης δασκάλας. Η άτυχη αλλά έντιμη δασκάλα έπιασε τον υιό του  αξιοκράτη και έντιμου πρωθυπουργού μας «αντώνη σαμαρά» να αντιγράφει. Ο «αντώνης σαμαράς» φρόντισε απλά να απολυθεί η άτυχη δασκάλα αντί να φροντίσει να αποβληθεί ο μέγας υιός του.
«αντώνη σαμαρά» είσαι πολύ μικρός και στην ιστορία το πρωθυπουργός και το όνομά σου πρέπει να αναγράφονται με μικρά και ποτέ με κεφαλαία. Αντίθετα με κεφαλαία πρέπει να αναγράφονται τα ονόματα όλων όσων έμειναν άνεργοι και έχασαν τα σπίτια τους. Όλων όσων ζεσταίνονται με μαγκάλι και φωτίζονται με κεριά. Όλων όσων ξενιτεύτηκαν και όλων όσων αγωνίζονται να επιβιώσουν με 400 Ευρώ μισθό και σύνταξη σε μια χώρα που οι φόροι αυξάνονται, η ΔΕΗ αυξάνεται, τα τρόφιμα αυξάνονται και η ελπίδα αφανίζεται.
Τελικά τι είναι καλύτερο ένας αργός θάνατος έως το 2050 ή ένας γρήγορος  και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ισλανδίας όπου σήμερα που μιλάμε διώκονται πρωθυπουργοί, υπουργοί και τραπεζίτες. 
«αντώνη σαμαρά» και σια μόνο όταν οι Έλληνες πολίτες θα καταφέρουμε να βρεθούμε στην Βουλή των Ελλήνων τότε μόνο θα καταλάβεις τι σημαίνει «Λαϊκή Οργή».







Μια Ελληνίδα με κοινή λογική και κριτική σκέψη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου