Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ -ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΜΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ 14ης ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ Μεραρχίας των WAFFEN SS

tourkoglou 


 -Γυρίζουμε για τρίτη και «φαρμακερή» την πλάτη στην Πανορθόδοξη Ρωσία και θα το πληρώσουμε με αίμα
Διεθνής διασυρμός στα ελεύθερα και δημοκρατικά κράτη του κόσμου(και δεν μιλάμε βέβαια για τους στρατοκράτες των ΗΠΑ και τους οικονομικούς Ναζί των δορυφόρων της Μέρκελ)προκαλεί η ανερυθρίαστη επίσκεψη στο φιλοδυτικό Κίεβο του «ειδικού απεσταλμένου» του ΔΝΤ και της σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ευάγγελου Τούρκογλου-Βενιζέλου.
Εκεί ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» της κυβέρνησης Τσολάκογλου, είχε την ευκαιρία να σφίξει τα βρώμικα και ρυπαρά χέρια των Ουκρανών φιλοναζιστών παρακρατικών που αντιμάχονται τον Πρόεδρο Πούτιν και παίζουν επικίνδυνα φασιστικά παιχνίδια για να διχοτομήσουν τη χώρα τους εις το όνομα των ανδρείκελων της διεφθαρμένης πρώην έγκλειστης, Τιμοσένκο. Η ιστορία γράφει μαύρες σελίδες για την  εξωτερική πολιτική της Ιστορικής Ελλάδος που την κατάντησαν προτεκτοράτο των σπιούνων, των ρουφιάνων και των ολιγαρχών. Η συνάντηση και η υπόκλιση του Τούρκογλου στον μεταβατικό(δοτό)πρόεδρο Αλεξαντρ Τουρτσίνοφ την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, αποτελεί μια από τις χειρότερες στιγμές της πατρίδος σε διεθνές επίπεδο. Η συγκεκριμένη μαριονέτα αποτελεί συνέταιρο του νέου δοτού πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται «φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης». Σε φωτογραφία που βγήκε στο διαδίκτυο και ξέσπασε σάλος,  ο Γιατσιένιουκ  χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «L’echelle de Jacob», ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός. Μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, υπήρξε στο παρελθόν υπουργός οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών, ενώ καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και να αποφύγει την πτώχευση. Αυτά είναι τα φασιστικά ανδρείκελα της Ουκρανίας και με αυτά συναγελάζεται ο Τούρκογλου. Με αναγνωρισμένους νοσταλγούς και υμνητές του Χίτλερ, απόγονους των ταγμάτων ασφαλείας της Ουκρανίας, οι οποίοι ιστορικά πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών στον  Β Παγκόσμιο Πόλεμο και ρουφιάνευαν τους πατριώτες Ρώσους και Έλληνες ομογενείς οδηγώντας τους στην κρεμάλα.
voridis-nazi__oukrania
Τα ουκρανικά SS στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο…
Όσα λέμε τεκμηριώνονται ιστορικά. Κατά διεθνώς αναγνωρισμένες ιστορικές πηγές, οι ναζί αποφάσισαν να συγκροτήσουν στρατιωτικό σώμα από Ουκρανούς γερμανόφιλους εθνικοσοσιαλιστές τον Απρίλιο του 1943. Βρήκαν πρόθυμους άνδρες αλλά και γυναίκες να καταταγούν κυρίως από την περιοχή της Γαλικίας, που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολωνία και την Ουκρανία και οι κάτοικοι της οποίας θεωρούν τους εαυτούς τους Γότθους, δηλαδή Γερμανούς. Να σημειωθεί ότι σε αυτή την προσπάθεια οι ναζί είχαν πολύτιμο σύμμαχο και την ουκρανική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία(τους βδελυρούς Παπικούς), η οποία συμμαχώντας με τους ναζί θεωρούσε ότι θα ικανοποιούσε και τις δικές της επεκτατικές βλέψεις εις βάρος της, συντριπτικά κυρίαρχης μεταξύ του πληθυσμού, Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η 14η Μεραρχία των Waffen SS αποσύρθηκε από τα εδάφη της Ουκρανίας και τοποθετήθηκε στην Τσεχία και στην Αυστρία, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί, στη συνέχεια, φυγάδευσαν πολλά στελέχη της εν λόγω Μεραρχίας προς ΗΠΑ μεριά και τους αξιοποίησαν στις επάλξεις του αντικομμουνιστικού αγώνα μέσω της οργάνωσης «Ελεύθερη Ουκρανία», απόγονοι της οποίας πήραν μέρος σε μάχες στη Γιουγκοσλαβία το 1999, αλλά συμμετέχουν και στα γεγονότα της Ουκρανίας. Tα σήματα της 14ης Μεραρχίας των Waffen SS , είναι τα σήματα των νεοναζί του «Σβόμποντα» και του «Δεξιού Κέντρου» οι οποίοι αποτελούν τους προνομιακούς συνομιλητές της ΕΕ -δηλαδή των Γερμανών- και του Γερουσιαστή Μακ Κέιν . Γι’ αυτό άλλωστε ο υπ. εξ. της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε κι ο Γερμανός πρέσβης στην Ουκρανία, είχαν τεθεί επικεφαλής της πορείας των 15.000 περίπου ναζί στο Κίεβο τον περασμένο Δεκέμβρη. Απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, έχει απόλυτη σχέση με το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας, όχι μόνο στις ιμπεριαλιστικές βλέψεις αλλά και ιδεολογικά.
Με αυτούς συντρώγει, συν-πίνει και συνευρίσκεται ο Τούρκογλου. Με προδότες, καταδότες και ταγματασφαλίτες. Για το καλό της πατρίδος, υποτίθεται. Την ώρα που στην Ελλάδα κλείνουν φυλακή τους «Έλληνες Ναζί» και τους ακροδεξιούς της «Χρυσής Αυγής», στην Ουκρανία σφίγγουν τα χέρια στο Εθνικοσοσιαλιστικό παρακράτος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου οφείλει μιαν απάντηση στον ελληνικό λαό: Υπάρχουν καλοί και κακοί υμνητές του Χίτλερ; Και ποιοι είναι αυτοί; Εάν η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ήταν ανεπηρέαστη, θα μπορούσε να καλέσει τον Τούρκογλου στον Άρειο Πάγο για μια «φιλική» κουβέντα. Οι συνομιλίες και οι χειραψίες του στην Ουκρανία, θεωρούνται ύποπτες και πρακτόρικες. Κάλλιστα(με το σκεπτικό των Τσολάκογλου)ο Τούρκογλου δυνητικά αυτές τις ώρες θα μπορούσε να προσαχθεί και να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό. Με τι κατηγορίες; Με τις ίδιες που έχουν κλείσει φυλακή τη μισή «Χρυσή Αυγή».

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου