Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Καμμένος:Πραξικόπημα στην Ουκρανία

Καμμένος:Πραξικόπημα τα όσα έγιναν στην Ουκρανία

Σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με θέμα «σχέδιο Μάρσαλ: οι αληθινοί σύμμαχοι».
Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις στην Ουκρανία και έδωσε έμφαση στο δημοσιοποιημένο υλικό που φέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας να υποστηρίζει ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές στην πλατεία του Κιέβου ήταν μισθοφόροι.
«Αποδεικνύεται ότι αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στην πλατεία του Κιέβου δεν είναι εξέγερση του λαού της Ουκρανίας κατά της κυβέρνησής του, μια επανάσταση, αλλά ήταν πραξικόπημα που έστησαν οι δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων» είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε:

«Αποδεικνύεται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν ήταν προσωπικοί αστυνομικοί του Γιανουκόβιτς, αλλά ισλαμιστές μισθοφόροι που μεταφέρθηκαν εκεί για να δημιουργήσουν ένα δεδικασμένο. Δείχνει ότι κάποιοι προσπαθούν να ανατρέψουν τα ισχύοντα ούτε με δημοκρατικούς τρόπους αλλά ούτε με τη συνήθη διπλωματία, αλλά με προβοκάτσια».
Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιο Μάρσαλ και είπε ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον τόπο «ας αναλογιστούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι. Ποιοι είναι εκείνοι που στάθηκαν δίπλα μας, σε δύσκολες στιγμές όπως μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και τον εμφύλιο, σε οικονομικά δύσκολες στιγμές, και σε εθνικά καίριες στιγμές».
«Δεν θα ξεχάσουμε όμως ποτέ και τη στήριξη εκ μέρους της Ρωσίας, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο» ανέφερε ο πρόεδρος ων Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «την ώρα που κάποιοι προσπαθούν να στήσουν τον κόσμο στα δικά τους μέτρα» είναι η ώρα η χώρα μας να κοιτάξει τους δικούς της συμμάχους, και να χτίσει με αυτούς τον δημοκρατικό κόσμο του αύριο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε ότι μπορούμε γι' αυτό» κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου