Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013...!

 


Μία οποιαδήποτε επιχείρηση αν φτάσει τα έσοδα της να είναι μικρότερα από τους τόκους των δανείων της, τότε απλώς πραγματοποιούνται οι απαραίτητες κατασχέσεις ακινήτων και καταθέσεων και ο ιδιοκτήτης οδηγείται στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό ισχύει σε κάθε καπιταλιστική χώρα του κόσμου και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, όπου γίνονται κατασχέσεις και συλλήψεις Ελλήνων για χρέος λίγων ευρώ.

Δεν ισχύει όμως για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, τα οποία έχουν ξεπεράσει το κατώφλι της χρεοκοπίας, αλλά συνεχίζουν να δανείζονται από τις τράπεζες, γιατί φροντίζουν να εξοφλούν «σε είδος».

Διαβάζουμε, λοιπόν, στον ισολογισμό της ΝΔ για το έτος 2013, που δημοσιεύτηκε στην φιλική προς την κυβέρνηση εφημερίδα «Παραπολιτικά» ότι τα συνολικά έσοδα του κόμματος ήταν 14.794.387 ευρώ εκ των οποίων τα 10.661.952 ευρώ ήταν από την κρατική χρηματοδότηση. Την ίδια χρονιά οι τόκοι και τα έξοδα δανείων ανήλθαν στα 17.048.807 ευρώ. Οι τόκοι δηλαδή ξεπερνάνε τα συνολικά έσοδα κατά 2.254.420 ευρώ, κοινώς η ΝΔ βρίσκεται πολύ μετά το στάδιο του οικονομικού θανάτου.

Υπάρχει επίσης άλλο ένα σκοτεινό σημείο του ισολογισμού που τον καθιστά ισοσκελισμένο. Αναφέρεται μία είσπραξη 14.602.252 ευρώ από τον λογαριασμό υπ. Αρίθμ. 52, το οποίο έχει ως αιτιολογικό «Διαφορά ανάληψης & εξόφλησης δανείων», κοινώς ένα νέο δάνειο της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι αυτή έχει αμετακλήτως χρεοκοπήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου