Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Σε ποιους αναφέρεται ο Ακριβούλης;

Στον «αέρα» το περιφερειακό ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αρνητικός ο Γιώργος Ακριβούλης στο ενδεχόμενο να ηγηθεί, επιρρίπτοντας ευθύνες σε στελέχη που «δεν τον θέλουν».

Στην πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο «Φρούριο» της Λάρισας, δεν βγήκε τελικά… λευκός καπνός.
Ο εσχάτως… «χρισθείς» από τον Πάνο Καμμένο ως υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Ακριβούλης, ξεκαθάρισε στους παρευρισκόμενους πως δεν διατίθεται να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου υπό τις παρούσες συνθήκες, καταγγέλλοντας μάλιστα πως αιτία της απόφασης αυτής, είναι στελέχη τα οποία «δεν επιθυμούν» την υποψηφιότητά του.
Τα λόγια του κ. Ακριβούλη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση ορισμένων στελεχών, οι οποίοι αφενός επέμειναν πως επιθυμούν την υποψηφιότητα του και αφετέρου ζήτησαν από τον Λαρισαίο να «δώσει ονόματα» σχετικά με εκείνους που τον υπονομεύουν.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη από την πλευρά του Γιώργου Ακριβούλη, με την κουβέντα να διαρκεί περισσότερο από τέσσερις ώρες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει απτό αποτέλεσμα.
Στα ενδιαφέροντα πάντως της βραδιάς ήταν η τοποθέτηση της βουλευτίνας Μαγνησίας κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τόνισε πως εάν δεν βρεθεί λύση με το θέμα του επικεφαλής, τότε η ίδια θα είναι η «ύστατη λύση».
Οι διεργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με κατά τόπους συζητήσεις στις συντονιστικές του κάθε νομού.


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου