Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στενός συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου για χρηματισμό

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στενός συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου για χρηματισμό

 Πρόκειται σύμφωνα με τo PatrasTimes, για επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς σε επιχείρηση που οργανώθηκε στην Αθήνα και κρατείται στη ΓΑΔΑ.


Όπως αναφέρουν αστυνομικες πηγές ο κ. Γκολεμης συνελήφθη για χρηματισμό ύστερα από καταγγελία ατόμων από το Μπαγκλαντές για προώθηση των υποθέσεών τους στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Ο συνεργάτης του κυρίου Νικολόπουλου, αναφέρεται πως πήγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο και παρέλαβε τα χρήματα από τους αλλοδαπούς και όταν εντοπίσθηκε να το οδηγεί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα χρήματα που ειχε λαβει. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα...

Όπως αναφέρουν πηγές, αποδεικνύεται από τα έγγραφα ότι ο κύριος Νικολοπουλος είχε ζητήσει και κάρτα εισόδου στη Βουλή για τον επιστημονικό συνεργάτη τον Σεπτέμβριο του 2013,
ενώ χθες αργά το βράδυ όταν πληροφορήθηκε την σύλληψη ζήτησε να ανακληθεί η άδειά του.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, ο συνεργάτης του κυρίου Νικολόπουλου συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται από την Αστυνομία, ο συλληφθείς εμφανιζόταν ως ανώτερος κρατικός υπάλληλος και εισέπρατε χρήματα από αλλοδαπούς προκειμένου, όπως ισχυριζόταν, να τους εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί πιθανότατα το απόγευμα στον εισαγγελέα.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου