Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τί θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τουλάχιστον τα 6 από αυτά τα ξέρουμε





Τί θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τουλάχιστον τα 6 από αυτά τα ξέρουμε
Να θυμάσαι πάντα πως οι άντρες δεν είναι πολύπλοκα όντα σαν τις γυναίκες και μπορείς να τους ικανοποιήσεις με σχετικά λίγα πράγματα! Αν και η αντίστοιχη λίστα για τις γυναίκες χρειάζεται ολόκληρό τόμο, η αντρική περιορίζεται σε 6 μικρά θέλω... Θα του αρνηθείς;

1. Θέλουν να τους μιλάμε βρώμικα. Μην καταντήσεις ροζ γραμμή ούτε αφηγήτρια ερωτικής νουβέλας. Προτίμησε μερικές λέξεις κλειδιά ή μερικές φράσεις που θα τον αναστατώσουν. Δες σε ποιες ανταποκρίνεται καλύτερα.

2. Θέλουν μερικές φορές να παίρνουμε τον έλεγχο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τη γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει να το διεκδικεί. Δεν μιλάμε για μαστίγια, αλλά όλα τα αγόρια απολαμβάνουν τη γυναικεία ισότητα... τουλάχιστον τη στιγμή του σεξ.



3. Θέλουν να παίρνουμε πρωτοβουλίες στην αλλαγή των στάσεων. Ναι, το εκτιμούν και δεν θα σε σχολιάσουν ποτέ αρνητικά. ΠΟΤΕ.

4. Θέλουν να τους κάνουμε εκπλήξεις. Κάτω από το μαξιλάρι κρύψε ένα ζευγάρι χειροπέδες και βγάλε το τη στιγμή που θα ξαπλώσετε. Απλά να κάνεις στο αγόρι σου μια έκπληξη που ταιριάζει με τα γούστα του!

5. Θέλουν να επιλέγουμε στάσεις που τους προσφέρουν την απόλυτη θέα. Οι άντρες ήταν, είναι και θα είναι οπτικοί τύποι. Κάλυψε την ανάγκη τους για θέαμα όσο πιο συχνά μπορείς. Να ξέρεις το μόνο που δεν σκέφτονται εκείνη την ώρα είναι ότι έχεις πάρει μερικά κιλάκια.

6. Θέλουν μετά το σεξ να τους ετοιμάσουμε ένα νόστιμο σνακ με πολλές θερμίδες. Άμα τους ταΐσουμε και στο στόμα ακόμα καλύτερα.  Για αυτό μπορείς να κατηγορήσεις την περιποιητική μαμά του, που τον κακόμαθε χρόνια τώρα!





queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου