Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Βόμβα Καπερνάρου: Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί



Το βίντεο μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό,», υποστήριξε με δηλώσεις του στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.


«Θα διακριβωθεί μετά από έρευνα, εάν αυτά τα οποία καταγγέλλει και κατονομάζει ο κ. Μπαλτάκος είναι αληθή. Κι αυτό το λέω γιατί ο απαγορευτικός νόμος εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς στο δημόσιο συμφέρον. Άρα προκαλείται το δημόσιο ενδιαφέρον».

«Όλα τα επινοήματα του Βενιζέλου είναι άστοχα. Ότι είναι υπέρ του κατηγορουμένου, το έχει δεχθεί κατά κόρων ο Άρειος Πάγος, ως ελαφρυντικό. Έχουν υπάρξει εισαγγελικές διατάξεις όπου αιτιολογούν την δικαιολόγηση της ύπαρξης αυτών των μέσων, που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν, διότι δεν αφορούν ιδιωτική ζωή.

«Ο κ. Μπαλτάκος υπήρξε υπερυπουργός. Με νόμο είχε πρόσθετες προνομίες. Προσυπέγραφε υπουργικές τροπολογίες, προέβαινε σε νομοτεχνικές βελτιώσεις. Υπάρχει ένα σουπερ θεσμικό πρόσωπο όπως ήταν μέχρι προχθές ο κ. Μπαλτάκος».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου