Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Το "μπράβο" του Άδωνι στον Γιώργο Παπανδρέου

ΒΙΝΤΕΟ-Το μπράβο του Άδωνι στον Γιώργο Παπανδρέου 


Στις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «ο άξονας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ είναι πολύ ισχυρός γεωπολιτικός άξονας, είναι μία ισχυρή διεθνής συμμαχία η οποία δεν φοβάται την Τουρκία».

«Ο φυσικός σύμμαχος της Ελλάδος είναι το Ισραήλ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει από γεωπολιτική», πρόσθεσε και συνεχάρη τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου καθώς, όπως είπε «άνοιξε πρώτος την πόρτα της στρατηγικής συμμαχίας».
«Μπράβο, να το πούμε αυτό γιατί θέλω να είμαι δίκαιος. Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός άνοιξε πρώτος την πόρτα της στρατηγικής συμμαχίας. Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει αυτόν τον δρόμο με πίστη και καλά κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή του στο Kontra Channel.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, επεσήμανε:
«Θα πω την καλή μου κουβέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σπάνιο αυτό, αλλά σήμερα έγινε κάτι σωστό κατά τη γνώμη μου. Ο Τσίπρας πήγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έκανε συγκρατημένες δηλώσεις στο σωστό πνεύμα. Βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό, μία εικόνα εθνικής ομοψυχίας, τουλάχιστον στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στην Κύπρο».

Δείτε το βίντεο

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου