Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πάνος Καμμένος: Όραμά μας η Ελλάδα

Καμμένος-Πάνος
«Ο λαός στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που έχουν ένα κοινό όραμα: την Ελλάδα», είπε, κάνοντας λόγο για μία «ισχυρή κυβέρνηση», η οποία «θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς», ενώ απαίτηςε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του επέκρινε τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις επιθέσεις που έκανε προεκλογικά κατά του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Είπε ότι το δόγμα της άμυνας είναι η ασφάλεια των συνόρων και δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώνει όλες τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.Τα χρήματα που δικαιούται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν αποδεσμευθεί και βρίσκονται ήδη σε λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών για να αποδοθούν ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ανακοίνωσε ότι έχει στείλει 19 υποθέσεις διαφθοράς στον εισαγγελέα και έχουν ήδη γίνει συλλήψεις και ανοίξει λογαριασμοί. Είπε ακόμη ότι θα αλλάξει ο νόμος περί προμηθειών.
Για τη στρατιωτική βιομηχανία είπε ότι η ΕΑΒ έχει αποκτήσει νέα συμβόλαια και τα ΕΑΣ ανοίγονται πια σε όλο τον κόσμο.
Σημείωσε επίσης ότι τα 34 δισ. περιουσία του Ταμείου των Ενόπλων Δυνάμεων, που απέφεραν έσοδα μόλις 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, παραχωρούνται προς αξιοποίηση, ώστε να αποφέρουν έσοδα για να δημιουργηθούν κατοικίες για το μόνιμο προσωπικό, είπε ο Π. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου