Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πριν από 18 ημέρες ο Κεδίκογλου μοίρασε την ΕΡΤ3 σε στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Πριν από 18 ημέρες ο Κεδίκογλου μοίρασε την ΕΡΤ3 σε στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν από ακριβώς 18 μέρες, στις 28 Μαΐου του 2013, υπέγραψε από κοινού με τον Γιάννη Στουρνάρα την απόφαση διορισμού των μελών της νέας διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3.
Σύμφωνα με την απόφαση διορίστηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 ως ακολούθως:

Πρόεδρος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου του Ισαάκ, διεθνολόγος
Μιχάλης Αλεξανδρίδης, μέλος
Θεμιστοκλής Κουταλιανός, μέλος
Καζαντζίδης Αναστάσιος, μέλος,
Δεληπάλλας Αθανάσιος, μέλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων
Η θητεία των ανωτέρω λήγει στις 30.06.2017 και την απόφαση υπέγραψαν ο κ. Κεδίκογλου και ο κ. Στουρνάρας, όπως αποκάλυψε η parapolitiki.com
Τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου ο οποίος διαθέτει κάτι παραπάνω από ένα πλούσιο γαλάζιο βιογραφικό. Πολιτεύθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης το 2004, το 2007 και το 2009 χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί ενώ σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα.
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε και ο Αναστάσιος Καζαντζίδης ο οποίος είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και με αυτή του την ιδιότητα υπογράφει πλήθος άρθρων στον ηλεκτρονικό κι έντυπο Τύπο.
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε επίσης και ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης, γνωστός μέλος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος αρθρογράφησε ήδη κατά της απόφασης του Κεδίκογλου να κλείσει η ΕΡΤ.
- Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε επίσης ο Θέμης Κουταλιανός ο οποίος είναι γεωπόνος και κατάφερε να κερδίσει τη συγκεκριμένη θέση ως μέλος των οργάνων της Δημοκρατικής Αριστεράς.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου