Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΕΟ...ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

AVRAMOPOULOS
ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Καθώς οι ώρες περνούν και η αγωνία μεγαλώνει, εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ και της συνάντησης των τριών αρχηγών της «συγκυβέρνησης», ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στο χώρο της ΝΔ, με ορισμένα στελέχη να εξετάζουν μια επόμενη μέρα, που δεν θα έχει για πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Υποψήφιοι δελφίνοι αρχίζουν να εκδηλώνουν δειλά-δειλά τις προθέσεις τους, με τον Δ. Αβραμόπουλο να εκδηλώνεται πιο ανοιχτά με δήλωση του για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, στην οποία δεν επικροτεί το κλείσιμο της και αντίθετα τάσσεται υπέρ μιας συναινετικής λύσης.


Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την εκδήλωση παρόμοιων κινήσεων, τονώνοντας συγχρόνως τον κομματικό πατριωτισμό, το Μέγαρο Μαξίμου διέρρευσε το πρωί της Κυριακής σε φιλικά site μια μυστική συνάντηση Κουβέλη-Μπακογιάννη, που υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκε χθες. Η ΔΗΜΑΡ διέψευσε αμέσως την πληροφορία με twitter του υπεύθυνου τύπου Ανδρέα Παπαδόπουλου, την ίδια στιγμή που έγινε γνωστό ότι η κυρία Μπακογιάννη βρίσκεται από χθες το πρωί στο Παρίσι! Στο παιχνίδι μπήκε το απόγευμα και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ανακοίνωσή του για την ομιλία Σαμαρά κατηγορεί ευθέως τον πρωθυπουργό όχι μόνο για την κρίση στην ΕΡΤ αλλά και για την λειτουργία της κυβέρνησης και της Βουλής!

tvxsnews

Σχόλιο: Ένα είναι βέβαιον. Αυτοί όλοι, Πασοκομούρηδες, νεοδημοκραταραίοι και δημαρόφραγκοι εμπαίζουν τον λαό, προσποιούμενοι τους αγωνιστές-σωτήρες της Πατρίδος. Το μόνο που πασχίζουν είναι να βρουν τρόπο να συνεχίζουν το ίδιο προδοτικό σενάριο και να κόψουν περισσότερα κομμάτια τη χώρ και τον λαό!

indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου