Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς "ξέχασε" τις Ένοπλες Δυνάμεις στην ομιλία του στη ΔΕΘ! Ούτε λέξη

Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα ευχαρίστησε θερμά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το έργο που παράγουν για τη δημόσια ασφάλεια “με ελάχιστα χρήματα”.

“Μπαίνει τάξη στα αστικά κέντρα και στο κράτος, απομακρύνονται οι λαθρομετανάστες και γίνονται επαναπατρισμοί. Ευχαριστώ την Αστυνομία και το Λιμενικό”


“Να δώσουμε μια ανακούφιση στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους συνταξιούχους από το πλεόνασμα”, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο πρωθυπουργός “ξέχασε” τις Ένοπλες Δυνάμεις ή τέλος πάντων δεν αναφέρθηκε ειδικά σ΄ αυτές. Και αυτό αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για τους στρατιωτικούς οι οποίοι όχι ότι περίμενουν αυξήσεις αλλά τουλάχιστον ανέμεναν μια κουβέντα κατανόησης.


Βεβαίως αξίζουν συγχαρητήρια οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί. Αλλά γιατί δεν βρήκε μία κουβέντα να πει για τους στρατιωτικούς που με μισθούς πείνας κάθε μέρα διασφαλίζουν όχι μόνο την εθνική κυριαρχία, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία αυτού του κράτους που τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαλύεται. 

Ας κάνουν μια βόλτα ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του στα ακριτικά νησιά για να διαπιστώσουν που ελπίζουν οι ακρίτες για την υγεία τους και τελικά τη σωτηρία τους. Κι αυτό είναι μόνο μία από τις δεκάδες “αποστολές” που καλούνται να εκτελέσουν για να καλύπτουν ένα “ανάπηρο” κράτος.

Η “αμνησία” Σαμαρά για τις Ένοπλες Δυνάμεις έρχεται μετά από την περιβόητη διαρροή της συνομιλίας με το Κωσταράκο -“πες τους ότι ή περικοπές θα κάναμε ή θα απολύαμε- την πεισματική άρνηση Σταϊκούρα να αποδεσμεύσει 13 εκατομμύρια ευρώ για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου και τα παραδείγμα αδιαφορίας για τους στρατιωτικούς δεν έχουν τελειωμό. 




onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου