Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να εκδικηθούν το σύστημα και όχι γιατί την πιστεύουν..


Του Ιωάννη Κατσούρη

 Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να εκδικηθούν το σύστημα και όχι γιατί την πιστεύουν..
Ο Ελληνικός λαός είναι αγανακτισμένος, αηδιασμένος, προδομένος, θυμωμένος και βέβαια συνεχίζει να είναι ανώριμος πολιτικά και συνεχίζει να κάνει επιλογές οργής ψηφίζοντας από αντίδραση, με σκοπό να εκδικηθεί και όχι να εξασφαλίσει το μέλλον της Πατρίδας του και το δικό του.!!!
Το σημερινό πολιτικό σύστημα δεν το πολεμάς με το να ψηφίζεις από αντίδραση κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή.!!

Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται σαν Εθνικιστικό κόμμα, αλλά μόνο Εθνικιστές δεν είναι, μάλλον Εθνικοσοσιαλιστές με ναζιστικούς χαιρετισμούς, τους οποίους έχουν βαπτίσει αρχαιοελληνικούς και πολύ φοβάμαι ότι θα λειτουργήσουν σαν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας για συμμετοχή στην εξουσία και στο μοίρασμα της πίτας.!!

Όπως έχετε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα το σύστημα τους κάνει αρνητική διαφήμιση και καταφέρνει να τους ανεβάζει τα ποσοστά αντί να τα μειώνει. Προσέξτε επίσης ότι οι δημοσκοπήσεις ενώ παίζουν παιχνίδια με όλα τα υπόλοιπα κόμματα την Χρυσή Αυγή την παρουσιάζει πάντα με σταθερή άνοδο.!!!

Το μεγάλο ποσοστό της χρυσής αυγής προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία και θα ήταν πρόθυμοι να την δουν να συνεργάζεται μαζί της.!!!

Τέλος ένας λόγος ακόμα που οδηγεί τους Έλληνες ψηφοφόρους στην Χρυσή Αυγή (λανθασμένα κατά την γνώμη μου) είναι το πρόβλημα της εισβολής των λαθρομεταναστών το οποίο έχουν αντιμετωπίσει με κινήσεις εντυπωσιασμού που δεν λύνουν το πρόβλημα ουσιαστικά.!!!

Δεν έχουν καταθέσει ουσιαστικές προτάσεις για το μεταναστευτικό οι οποίες να είναι πρακτικές και αποτελεσματικές, αλλά παρόλα αυτά έχουν καλύψει με το τίποτα το κενό που έχουν αφήσει τα υπόλοιπα κόμματα.!!

Θα επανέλθω σύντομα και ενόψει των επερχόμενων Αυτόδιοικητικών  Εκλογών.

Κατσούρης Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου