Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ζωντανή η απάντηση των εργαζομένων στις "ιερές" δημοσκοπήσεις...Πρωτιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Ε.Α.Β.


Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη των μελών του Σωματείου των Εργαζομένων στην Ε.Α.Β, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέγραψαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα καταλαμβάνοντας την 1η θέση με 343 ψήφους και 4 έδρες όπως δείχνει και ο πίνακας των αποτελεσμάτων.
Ήταν η 1η νίκη απέναντι στην μνημονιακή πολιτική ξεπουλήματος.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του κόμματος στην ομιλία του στην 78η Δ.Ε.Θ. θα είναι η προμετωπίδα απέναντι σε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας!
Οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Β. με την ψήφο τους στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες,πιστεύουν σε αυτούς και τους δείχνουν τον δρόμο!


1 σχόλιο:

  1. Προς την ιστοσελίδα voltairosnews.blogspot.gr

    Με έκπληξη διαβάζω στην ιστοσελίδα σας την δημοσίευση για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ.
    Σας γνωρίζω ότι τα αποτελέσματα και οι παρατάξεις τα οποία δημοσιεύετε, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια!
    Επίσης υποστηρίζω ότι το δημοσίευμα σας αποτελεί παραπληροφόρηση και προσφέρει κακές υπηρεσίες στο χώρο της ενημέρωσης! Οφείλετε πριν δημοσιεύσετε την είδηση από οποιαδήποτε πηγή, να εξασφαλίσετε ότι είναι έγκυρη! Στη συγκεκριμένη περίπτωση -ερωτώ- , η μόνη έγκυρη πηγή, είναι η εφορευτική επιτροπή; ή οι διάφοροι παρατρεχάμενοι οι οποίοι ενδέχεται να κατευθύνονται από αφανείς και ύποπτους σκοπούς; Οφείλετε ΤΩΡΑ να ενημερωθείτε και να αποκαταστήσετε την αλήθεια με διάψευση του δικού σας δημοσιεύματος!!!
    Καλό θα ήταν να μας αποκαλύπτατε και την πηγή σας ώστε να γνωρίζουμε ποιός είναι ... το φίδι στον κόρφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή