Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Καπερνάρος για το πετρέλαιο θέρμανσης


Ο Καπερνάρος για το πετρέλαιο θέρμανσης 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ο Υπουργός Οικονομικών, Στουρνάρας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα ζητήσει (εννοεί από την Τρόικα) την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, ευτελίζοντας για άλλη μια φορά την υποτιθέμενη δυνατότητα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους γερμανούς. Το τραγικό είναι ότι, μετά από αυτό, ο πρωθυπουργός αποδέχεται, δια της σιωπής του, την ουσιαστική κατάργηση του άρθρου 82 του Συντάγματος, που αναφέρει ότι αυτός ελέγχει και κατευθύνει τους υπουργούς του.
Το τραγικότερο, όμως, είναι ότι ουδείς από τους πάρα πολλούς βουλευτές της συγκυβέρνησης, που προέρχονται από τα ορεινά μέρη της Πατρίδας μας, των οποίων οι κάτοικοι και φέτος θα ξεπαγιάσουν, θα τολμήσει να παρέμβει, να φωνάξει, να ορθώσει ανάστημα, να κάνει κάτι –τέλος πάντων- απέναντι στην δουλοπρέπεια,  στην υποτακτικότητα, στην σιωπή, στην υποτέλεια και, τελικά, στην αδικαιολόγητη ύπαρξη του στο Κοινοβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου